Agent Paroubek, zaprodanec Stalina

V sobotu večer končící premiér Jirka Paroubek ozřejmil veřejnosti, co ti citlivější z nás už dlouho tušili. Paroubek ve skutečnosti NENÍ bývalý provozní z RaJe! Ve skutečnosti jde o dobře vycvičeného agenta Felixe Dzerdžinského, zakladatele sovětské tajné služby!


Ti, kteří studovali za minulého režimu a mají státní závěrečnou zkoušku z marxismu - leninismu, při povolebním projevu Jiřího Paroubka zpozorněli, a v závěru Paroubkova plamenného projevu je zahřála vzpomínka na mládí. Vždyť z jeho slov dýchalo vše, na co nás připravovali nejdříve v Pionýru, pak v SS mládeže, a nakonec, ty nejaktivnější z nás, v Komunistické straně Československa, na všech jejích vzdělávacích a rozvojových programech typu VUML (Večerní univerzita marxismu-leninismu).
Ano - premiér Paroubek při svém povolebním projevu prostě zapomněl na nutné krytí, které by zaprodaný agent světového komunismu měl vždy dodržovat. Zapomněl na krytí, pustil si hubu na špacír, a my rázem slyšeli to, co jej učili politruci při výcviku. Agenti, zaprodanci, přisluhovači - podobná slova prostě nikdo jiný než ortodoxní stalinista ani nezná! A tak zbývá jediná nejasnost: Kdo Paroubka do České republiky vysadil? Řídil těch třináct měsíců Paroubkova premiérování naši zemi ve skutečnosti Kim Il-Čong, Fidel Castro, anebo klub Stalinových pohrobků?