Samičky želv nemají orgasmus!

Psychoželva Leesa je v teráriu sama samotinká, a proto informace o některých jevech získává pouze četbou na netu. Například o sexualitě. Poslední informace, která se k ní dostala, však v želvě vyvolala obavy z diskriminace!

Jak uvádí odborná literatura, jsou želvy obětí té nejstrašnější přírodní diskriminace jaká může existovat! Jak tvrdí všichni přední herpetologové, jejichž práce Leesa prostudovala, samičky želv při pohlavním styku neprožívají vyvrcholení!
I kdybychom označili vědce za bandu racionalistických omezenců s hlavami plnými lupů, výše uvedený alarmující poznatek bohužel potvrzuje i pozorování chovatelů-praktiků. Při kopulaci želv v zajetí často vidíme, jak se želvák zezadu snaží na želvu vlézt, zatímco tato v klidu a bez zájmu leze či dokonce žere!
Tato zrůdná gender diskriminace musí skončit! Je povinností Olgy Sommerové, paní Marksové-Tominové i dalších předních feministek České republiky, aby s tímto handicapem želv ženského pohlaví něco udělaly. Kde je Gender institut nyní, když jej konečně potřebujeme? Nadvláda machistických želváků musí skončit!
Tak pravila želva Leesa