Jste také lakomí? ...aneb vánoční přání po našem

Vyvolat pěti kliknutími hromadný spam celému adresáři svého emailového programu, že je 24.12. zrovna tohoto roku a že jim (ale napsat tak, aby to vypadalo, že píšu každýmu osobně) jako přeju a všechny ty kydy? Proč to dělat, spamy se přece mažou!


Tak každoročně řeším, co v papírnictví koupit za vánoční pohlednice či přání. Žádná se mi nelíbí. Je přece potřeba něco napsat rukou na papír a ono tam v tom papírnictví nic podle mého vkusu není. Letos se o mě postaral Reflex, mám přání zadarmo.
Vzhledem k tomu, že právě dnes to už můžete číst v „obsahu příštího čísla“ dnešního nového Reflexu, neprozrazuji firemní tajemství, že v čísle 51, to jest šestnáctého prosince, vyjdou v Reflexu podmínky anonymní soutěže Reflex Cannabis Cup 2004 spojené s prezentací kolekce módní řady - Cannabis Cup Collection.
Jak se tak hezky říká: Chcete vědět víc? Tak se konečně jednou zvedněte od počítačů, jděte do nejbližší hospody, kde mají stojan s pohlednicemi zdarma, a možná tam najdete jednu, která vám napoví, o čem naše soutěž bude.
A pak ji můžete - je zadarmo - někomu poslat jako vánoční přání. Ozdoby na stromeček doporučuji přikreslit fluoreskující zlatou fixou.