Pondělí, 2. 5. 2005

Ten hajzl předseda!!! Tušil jsem za tou televizí křivárnu, ale takovouhle NE! Samozřejmě že první, co na mě ten brejlovec, kterýho měli vyrazit dávno předtím, než se vyrazil sám, byla ta poradenská firma. A jestli mi to prej nepřipadá neetický někomu radit a pak podle toho hlasovat a tyhle ty jejich žvásty. Normální bulvár!! (přeptám se na něj na televizní RADĚ) Musel jsem lhát ještě víc než normálně… Už večer toho byla plná televize a dneska i noviny…. Abych kurva nedopadl jako SG… (Musím se na klubu zeptat, jak je to s těma tiskovejma tribunálama, co chystá tlusťoch Rocco. Myslím, že by se mohla najít podpora napříč politickým spektrem, haha). Hlavně musím co nejrychleji zjistit, kdo na mě v partaji vypouští to svinstvo a jak to, že má tak pravdivý informace!! Že by moje stará? Nebo JJ? To snad ne!! Ty vole, svět je hnusná žumpa!

Ten hajzl předseda!!! Tušil jsem za tou televizí křivárnu, ale takovouhle NE! Samozřejmě že první, co na mě ten brejlovec, kterýho měli vyrazit dávno předtím, než se vyrazil sám, byla ta poradenská firma. A jestli mi to prej nepřipadá neetický někomu radit a pak podle toho hlasovat a tyhle ty jejich žvásty. Normální bulvár!! (přeptám se na něj na televizní RADĚ) Musel jsem lhát ještě víc než normálně… Už večer toho byla plná televize a dneska i noviny…. Abych kurva nedopadl jako SG… (Musím se na klubu zeptat, jak je to s těma tiskovejma tribunálama, co chystá tlusťoch Rocco. Myslím, že by se mohla najít podpora napříč politickým spektrem, haha).
Hlavně musím co nejrychleji zjistit, kdo na mě v partaji vypouští to svinstvo a jak to, že má tak pravdivý informace!! Že by moje stará? Nebo JJ? To snad ne!! Ty vole, svět je hnusná žumpa!