Video placeholde

Strach a Kociánová: Čím jí ublížil Vladimír Železný a jaký má názor na nynější žurnalistiku?

Populární moderátorka, hlasatelka Televizních novin, reportérka, ale i žena se zlatem v hrdle Martina Kociánová přijala pozvání do devátého dílu pořadu Se Strachem Nacafe. Z čeho měla jako televizní moderátorka největší strach? Proč se styděla za to, že se jí líbí opera? Jaká je její míra kompromisu? A co znamená syndrom herečky, která chce dostat roli? To vše se dozvíte v novém díle pořadu režiséra Jiřího Stracha.  

„Tehdy, když jsem odešla z Novy, tak jsem se bála, že už taková příležitost nebude. Já jsem sice nastoupila do Premiéry, pozdější Primy, ale Premiéra to bylo jak pionýrské vysílání. To byly skutečně takové ty dřevní doby. Ta televize proti Nově, to se nedalo ani srovnat. Taky mi tehdy Vladimír Železný řekl, že odcházím do ekonomického zázraku,“ vzpomíná Martina Kociánová na svůj odchod z TV Nova. 

Proč ji Vladimír Železný nedovolil vzít hlavní roli v Krysařovi? Kde se zrodila její láska k hudbě? Co znamená, že si ponechala určitý druh naivity? Jak s námi podle Kociánové média manipulují? Kdo rozhoduje o tom, co je informace a co dezinformace? A cítí u sebe autocenzuru? Nejen na tyto otázky odpovídá Martina Kociánová v devátém díle pořadu Se Strachem Nacafe.