Video placeholde

Tereza Ramba: Nenávidím aroganci filmového světa. Největší hvězdy často jsou ti nejskromnější lidé

Tereza Ramba se ve filmovém světě pohybuje 15 let. V pořadu Prostor X otevřeně mluví o své kariéře, přístupu k práci i osobním životě. Zmiňuje také, co jí na filmovém světě vadí a jaká úskalí musela během své kariéry překonat.

 „Celý filmový svět má v sobě hodně arogance. Já ji nenávidím. Z duše. Já jsem prostě z obyčejné rodiny, kde všichni vždycky se k sobě chovali stejně rovně, fungujeme tak do dneška a na takovéhle móresy nejsem vůbec zvědavá. Dost často mě překvapí i móresy českých herců nebo českých tvůrců. Ale pak vidíte, a to mne taky vždycky překvapí, že ty největší hvězdy jsou úplně ti nejskromnější lidi,“ říká Tereze Ramba.

 Na celý rozhovor s Terezou Ramba se podívejte zde:

Video placeholde

Prostor X: Rozhovor s Terezou Ramba • Prostor X

„Stalo se to i mně. Já jsem deset let dělala divadlo, které mne zablokovalo na 10 let, pak jsem dlouhou dobu nedělala divadlo, protože jsem se bála vylézt na jeviště, protože režisér byl absolutní sadista. Pak jsem se dostala k Davidovi Jařabovi z divadla Komedie a to je podle mě jeden z nejlepších českých dramatiků i divadelních režisérů a ten mě vlastně úplně vyléčil z toho, ale chvíli to trvalo. Myslím, že dost talentů, kteří jsou třeba psychicky citlivější a mají přesně tu povahu, že ta kritika je nevybičuje, tak mohou zaniknout i na tomhle a je to škoda,“ vysvětluje Ramba.