Video placeholde

Z hvězdy porna herečkou z Netflixu. Kim Kardashian v reality show mapuje novou kariéru

Slavná rodina vlivných žen a sester Kardashianových od 24. května znovu poodhalí svoje soukromí v eponymní reality show, kterou streamuje Hulu patřící pod značku Disney. Trailer ale prozrazuje, že většina z nich žije stejně nudný život jako my všichni, takže má smysl se na ně ještě koukat? To zjistíte v nové epizodě popkulturního podcastu Poprask.

Třiačtyřicetiletá Kim Kardashian se rebrandovala již mnohokrát. Seznámili jsme se s ní kvůli porno snímku, který natočila s přítelem, když jí bylo dvacet tři a na veřejnost unikl o pět let později. Záhy začala s rozsáhlou rodinou účinkovat v reality show Keeping Up With the Kardashians, která běžela dvacet sezón.

Loni si těchto šest dnes už velmi bohatých a úspěšných sester i spolu s matkou manažerkou plácly se streamovací platformou Hulu. Jenže trailer k páté sérii neukazuje nic výbušného ani zajímavého. Kim se ze sebe stále snaží setřást špatnou pověst a vedle studií práv a aktivismu se začala věnovat i herectví a natočila mimo jiné komedii Páté kolo u vozu pro Netflix. Její stále stejná posedlost prací už ale není po tolika letech atraktivní. Proč se Hana Trojánková Biriczová těší na méně známé sestry Kourtney a Khloe, které se víc zaměřují na rodinu? Pusťte si nový díl podcastu Poprask.

Video placeholde
Poprask č. 2: „To jsem já, espresso.“ Sabrina Carpenter porazila hitem o kávě kamarádku Taylor Swift • Reflex.cz