Trůnění s primátorem Hřibem

Trůnění s primátorem Hřibem Zdroj: Petra Röslerová

Hradní kancléř Vratislav Mynář aneb učení Zem-an buddhismu
Dovolená v řepce
Jan Hamáček sám sobě kadeřníkem
Veselé velikonoce všem OSVČ
Velikonoce
32
Fotogalerie

Hlavně se z toho nepos… Aneb lekce trůnění s primátorem Hřibem

Nevíte, jak projet uzavřenou Prahou a nepos*at se z toho? Tak to neví nikdo, ale v dnešní lekci vás primátor Zdeněk Hřib naučí cool výrazu. A ten se určitě bude v podobných situacích hodit.

Pokrokový Zdeněk Hřib se nikdy netajil tím, že má na srdci hlavně základní lidské potřeby jako je např. bydlení. Vzhledem k současné situaci v pražské dopravě i na úřadech se mezi tyto základní potřeby dostala i naléhavá otázka, jak z toho všeho udržet v nekonečných kolonách své tělní tekutiny.

Naštěstí nejen primátor a Piráti, ales nimi i Praha sobě svým eko-budhisticko-cool přístupem občanům ukazuje, že všechno je v hlavě! Ano, i to, co drží svěrač!

Logicky tedy vychází, že pokud udržíte vzpříma hlavu, udržíte i to, co je přesně na druhé straně.

Pročež přátelé neúpějme, alébrž poděkujme předem i zadem za stále nové inovace a držme si palce i svěrače před dalšími neotřelými nápady. A hlavně prosím vás cool výraz!!!


Petra Röslerová, toho času na mateřské dovolené, paroduje české celebrity a politiky s takovou přesností, že kdyby jí na oblečení občas neprosvítala izolepa, vůbec byste nepoznali, kdo je kdo. Nyní vám svá díla představuje v naší rubrice Oko za oko.

Na další parodie se podívejte do galerie: