Video placeholde
Florence and The Machine, Tom Odell a atmosféra Ostrova svobody
Závěrečný den festivalu Sziget 2019 v Budapešti.
Závěrečný den festivalu Sziget 2019 v Budapešti.
Závěrečný den festivalu Sziget 2019 v Budapešti.
Druhý den festivalu Sziget 2019 v Budapešti.
263
Fotogalerie

Festival Sziget zahajuje předprodej exkluzivních vstupenek na rok 2020. Budou k mání pouze 24 hodin

Obří hudební festival v srdci Budapešti trvá tradičně sedm dní uprostřed léta a příští ročník Szigetu se bude konat od 5. do 11. srpna 2020. Speciální a exkluzivní vstupenky Szitizen Prime budou dostupné ve čtvrtek 14. listopadu, a to pouze 24 hodin. Připomeňte si hvězdný ročník 2019 v poutavém aftermovie.

Pátý největší festival na světě Sziget měl v roce 2019 program naplněn světovými hvězdami. Během sedmi dní zavítalo na festival přes 530 tisíc lidí z celé planety a přišli sledovat více než tisícovku umělců z celého světa. Festival odstartoval beznadějně vyprodaným vystoupením Eda Sheerana, na kterého se do areálu přišlo podívat 95 tisíc lidí. Závěrečný den patřil legendárním Foo Fighters. V průběhu celého týdne zde koncertovali Macklemore, Post Malone, Florence and The Machine, Twenty One Pilots a stovky dalších.

Pro ročník 2020 budou v prodeji v první vlně 7denní permanentky. Cena vstupenky bude 299 eur. V průběhu následujících měsíců se cena bude v několika vlnách zvyšovat a zároveň se v prodeji objeví i další 1, 3 a 5denní vstupenky. Organizátoři festivalu letos nabídnou i limitované množství VIP vstupenek, a to za cenu 599 eur.

Během této čtyřiadvacetihodinové akce od 12:00 ve čtvrtek 14. listopadu do 12:00 v pátek 15. listopadu získá kupující ke každé zakoupené permanentce nejen status Szitizen Prime, ale i exkluzivní Sziget set: batůžek z papírového textilu, tričko z organické bavlny, ponožky a nálepky.

Tato vlna vstupenek za nejnižší cenu bude pokračovat i po skončení čtyřiadvacetihodinové akce Szitizen Prime, kupující však již nebudou mít příležitost získat jedinečný Sziget set. Je jisté, že v následujících měsících i cena permanentek bude vzrůstat. Proto by fanoušci festivalu neměli s nákupem váhat.

Fanouškům se zároveň naskýtá možnost sdělit pořadatelům akce své tipy pro program následujícího ročníku.

Atmosféru festivalu Sziget 2019 si připomeňte v naší fotogalerii: