Kateřina Brožová jako seriálová doktorka Kellerová

Kateřina Brožová jako seriálová doktorka Kellerová Zdroj: TV Barrandov

Doktorka Kellerová v podání Kateřiny Brožové našla dno české seriálové tvorby

Do podzimního boje o diváka posílají televize tradičně i několik velkých seriálů. V zahraniční konkurenci selhává většina českých novinek. Dno však našla TV Barrandov s Doktorkou Kellerovou.

Hlavní vysílací časy v tuzemských televizích začaly okupovat kuchařské pořady, brzy se rozjede reality show, přesto se hlavním tahákem pozvolna stávají velké seriály. Podobně jako v zahraničí i české televize sázejí především na kriminálky a nevyhýbají se ani doktorskému prostředí.

Diváci znalí aktuální světové tvorby (a již dávno neplatí, že jen americké, ale také britské, skandinávské či francouzské) budou u většiny tuzemské produkce stále překvapeni určitou nedodělaností. Přesto scenáristicky, a především obrazově se již pozvolna začínají tuzemští televizní tvůrci učit moderní postupy.

Zatímco například seriály Rapl a Mordparta se alespoň trochu blíží světu, TV Barrandov ve své snaze dostihnout zbytek velkých televizí vytáhla tradiční zbraň – Kateřinu Brožovou. Její Doktorka Kellerová nabízí sled všech myslitelných (a mnoho dalších) chyb, kterých se lze dopustit. Více na: http://zpravy.e15.cz/byznys/technologie-a-media/doktorka-kellerova-nasla-dno-ceske-serialove-tvorby-1318014#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

CELÝ TEXT SI PŘEČTĚTE NA SERVERU E15.CZ >>>