Zdroj: Marie Bartošová

2
Fotogalerie

Bojíte se někoho obejmout? Pankáč a motorkář to zkusili. Jaké byly reakce?

Pražské metro a malý sociální výzkum. Pankáč, motorkář a potetovaný. Jak Češi reagují na ty, co jsou obecně považováni za drsňáky? Na ty, kteří vyznávají alternativnější způsob života? A co když je ve hře objetí? Sledujte video, kde dojde na lámání chleba a které ukáže, jaké předsudky si v sobě lidé chovají.

 

Na video, jak se pankáč a motorkář objímali v metru, se můžete podívat ZDE!

Marie Bartošová

Výzkum v metru

Projekt I v drsňákovi probudí jemnost a čokoláda Milka otevřely diskuzi se zástupci 8 alternativních životních stylů a subkultur jako punk, rap nebo tattoo o životním směru, společenských předsudcích a stereotypech. Několik týdnů se projektem snaží na pozadí rozhovorů, životních příběhů a designů jednotlivých drsňáků představit jejich jemnou stránku a jejich netradiční avšak originální vnímání světa.

Marie Bartošová

Boříme mýty?

Součástí celého projektu je i nové virální video, které se odehrává v pražském metru a můžete jej nalézt na Youtube.com. A co video ukázalo? Jsme xenofobní, nebo dokážeme druhé obejmout, i když mají na první pohled drsnou slupku.  Přesvědčte se o svém vlastním názoru (nebo předsudku?) na www.troufnisinajmenost.cz, kde naleznete výsledky celé akce.

Vyhraj design a čokoládu na celý rok

Všichni milovníci dobré čokolády a designu se mohou zapojit i do velké soutěže „Vytvoř si vlastní design Milka termohrnečku“, která poběží  na webové stránce www.troufnisinajemnost.cz a také na facebookové stránce značky Milka  https://www.facebook.com/Milka.cz.sk. „Nejkrásnější návrhy oceníme sladkou odměnou v podobě té nejjemnější čokolády Milka na rok zdarma,“ doplňuje Markéta Kristlová, brand manažerka Milky.

archiv salonu Inkoust.me

Designy drsňáků i všech soutěžících budou volně ke stažení na microsite. Všichni majitelé termohrnečků budou moci střídat designy dle libosti, stačí jen grafiku stáhnout a vytisknout.

Marie Bartošová