Steven van Zandt

Steven van Zandt Zdroj: undergroundgarage.com

Springsteenův kytarista Steven Van Zandt odehraje v předvečer Bossova vystoupení DJský set v Hard Rock Café

Bruce Springteen vystoupí 28. května na letišti v Letňanech s doprovodnou skupinou The E Street Band. Má jít o největší show, jakou v rámci svých dosavadních návštěv Česka předvedl. Den před tím bude kytarista E Street Bandu Steven Van Zandt k vidění v podstatně komornějších podmínkách: v pražském Hard Rock Café předvede exkluzivní DJ session, na níž bude pouštět své oblíbené skladby a komentovat je. Vstup je zdarma.

Hudebník, producent, skladatel, herec a spisovatel Steven Van Zandt (*1950) alias Little Steven se k „Bossově“ E Street Bandu připojil v roce 1975. Od dubna 2002 v rozhlasovém pořadu Little Steven's Underground Garage bere každý týden posluchače na dvouhodinový výlet za tím, co bylo cool ve všech sedmi dekádách rock’n‘rollu, a zároveň představuje nejlepší začínající kapely z celého světa. Pořad se z rádií rozšířil do televize, na živé akce, alba, satelitní rádia a další.

V pondělí 27. května Van Zandt přinese Little Steven's Underground Garage do pražského Hard Rock Café. Show začne v 18 hodin a vstup na ni je zdarma. „Jsme nadšení, že můžeme pokračovat v naší více než dvacetileté spolupráci mezi Hard Rockem a Little Stevenem. V průběhu let jsme spojili své síly při pořádání mnoha živých akcí v našich kavárnách, kasinech a hotelech. Je skvělé, že můžeme představit Underground Garage Dance Party v naší pražské kavárně!“ říká Elena Alvarez, senior viceprezidentka pro marketing a partnerství značek Seminole Gaming a Hard Rock International.

Na místě lze ochutnat kávu a čaj značky Little Steven's Underground Apothecary

Steven Van Zandt navíc nedávno založil společnost Little Steven's Underground Apothecary a Wicked Cool Wellness a vytvořil řadu káv, čajů, sójových svíček a dalších produktů. Firma klade důraz na odpovědné zemědělství a výrobu z nejlepších ingrediencí z celého světa. Produkty jsou dostupné v Rock Shopech po celém světě nebo online na shop.hardrock.com. David Roth, spoluzakladatel Little Steven's Underground Apothecary, bude na místě před vystoupením Van Zandta pořádat ochutnávku káv a čajů.

Další podrobnosti o akci najdete na adrese www.undergroundgarage.com a cafe.hardrock.com/prague/cs/.

Underground Garage Dance Party