High Jump 2023

High Jump 2023 Zdroj: High Jump

High Jump 2023
High Jump 2023
High Jump 2023
High Jump 2023
High Jump 2023
34
Fotogalerie

High Jump 2023. Čvachtalo to? Proti dešti pomohli PSH, Prago a Pepa traktorista

Letošní High Jump měl pro mě skvělý line up. Rest, Prago Pičo a PSH za sebou? To chceš! Páteční příjezd do areálu lemovaly obavy z deště, ale obloha vypadala, že se jí moc nechce, a v to jsem i doufal. S karavanem jsme chvilku bloudili, protože personál moc nevěděl, kam nás poslat, ale nakonec jsme našli to správné místo. Bylo hodně znát, že dost lidí mezi námi je opravdu z cukru, protože oproti klasické fesťákové přelidněnosti byl tady prostor dýchat a vlastně mi to vyhovovalo.

V pátek jsem jak pinballový míček lítal mezi stagema a čekal jsem, kde zapadnu, nakonec jsem zůstal na té prostřední, protože tam hráli opravdu dobře. A to až do konce. Bylo mi celkem líto stánkařů, protože většinou mít stánek v areálu stojí dost šušňů a menší počet lidí nemusí být úplně dobrej pro byznys. Zhruba ve 4:20 začlo pomalu, ale jistě pršet a už jsem věděl, že sobotní den nezůstanu na suchu oproti celému roku.

Vzhledem k množství drinků jsem sobotní den proležel v karavanu, takže mi nevadil slabý déšť. S příchodem večera se moje tělo stabilizovalo a byl jsem ready vyrazit na svatou trojici. Rest sobotní show otevřel luxusně a jeho live vystoupení jsem si užíval, hrozně jsem cenil, jak si váží publika, a šel si s lidmi dát pěstičku nebo highfive. 

Kato a jeho banda… chtěl bych říct následovala hned poté, nicméně kvůli nějaké zvukové šňůrce, která nefungovala, se start protáhl. Čekání se však vyplatilo a Prago pičo hrál jednu voňavku za druhou. Dokonce, a to jsem nečekal, při chvilce ticha jsem zařval „černobílá“, která je moje nejoblíbenější, a Prago ji zahráli… Velké díky! Jak se blížila půlnoc, tak nám zase začínala padat voda a nevěděl jsem, jestli zvládnu ještě PSH, protože moje nepromokavá bunda byla promočená.

Anyway jakmile PSH nalítli na stage, tak jsem si řekl „ok“, jeden song zvládnu, nicméně jejich vystoupení bylo natolik energické, že jsem nedokázal odejít. U PSH jsem z jejich show vždy nadšen, protože je fakt hodně cítit, že to dělají pro nás a baví je to, nás to baví a to mě baví. 

Nedělní odjezd byl trochu bahnitý a velké auta potřebovala pomoct od Pepy traktoristy. Nevím tedy, jestli se jmenoval Pepa, ale jako Pepa vypadal. I přes deštivé počasí jsem si High Jump užil a určitě bych ho doporučil navštívit.

Autor patří ke Generaci Z…