Beats for Love 2023

Beats for Love 2023 Zdroj: Beats for Love

Beats for Love 2023
Beats for Love 2023
Beats for Love 2023
Beats for Love 2023
Beats for Love 2023
9
Fotogalerie

Jaké byly Beats for Love? Skvělé i Mordor zároveň. Poslali jsme na festival nejmladšího redaktora. Bavil se

Beats for Love 2024, festival elektronické a taneční hudby, Ostrava. A že prý to bývá skvělé. To je tak všechno, co my o tom v redakci víme. Ale poslali jsme benjamínka našeho týmu, aby si to užil a zkusil nám vysvětlit, o čem to je. Posuďte sami.  

Už od první chvíle jsme věděli, že Beats for Love 2023 budou Mordor. Zvučný lineup, který nám letos pořadatelé nachystali, křičel rave or die. Ze zahraničí za mě Subfocus, Wilkinson, Apache, Billx, Da Tweekaz a z české scény jsem se nejvíce těšil na Golpeho a Kortyho. Jedno jméno jsem však nezmínil, protože jsem toho moc neočekával, a tím je Netsky. Šel jsem na kukačku jako na openera a veškerou náladu pod psa, co jsem měl z uvítacího deště, auta od bahna a zjištění, že v něm budu i spát, protože jsem vše zařizoval na poslední chvíli, mi Netsky otevřel Beats for Love jako babička její výbornej okurkovej salátek. 

Subfocus nemusím snad ani zmiňovat, energie v davu se dala rýsovat všemi směry a geometrie, co vznikaly, jsem inhaloval zpět. Oproti tomu Wilkinson, kde bylo nejvíc lidí za celej festival, mě zklamal, a kdyby na stagi hrál můj strýc s jeho Spotify playlistem, byl by to větší fire. Pokud jste byli na hardstyle stagi, tak se mnou budete určitě souhlasit, že interpreti vyexktraktovali 5 sluncí a tu energii nám pak posílali zpět do ravu. Korty, Billx a hlavně Da Tweekaz vytvořili tak luxusní rave, že jsme pak všichni odcházeli, jako kdybychom pět let chodili do fitka, jak moc jsme ravili. LUXUS.

Ravit!

A po harder stage jsem se dobelhal do techno stage, kde věkový průměr oproti drumům rapidně vzrostl, nicméně tuzemský DJ Golpe hrál tak dobře, že jsem opět musel ravit, a to až do 4 rána celkem, tedy 8 hodin téměř v kuse. Všechny stage byly super, určitě bych ještě zmínil drumovou.

Organizátoři byli připraveni a za celý festival jsem si nevšiml žádné zásadní chyby, velké díky za tu práci, snad jen by se hodily fake záchody pro lidi, co chodí na záchod a rozhodují se nad mísou, jestli velkou nebo malou, my, co pak jdeme kadit, čekáme zbytečně dlouhé fronty a občas to je i drama. Ostrava jako město bylo připraveno, dopravního značení, kudy na Beats for Love, a policistů, kteří se o nás starali, zde bylo tolik, že jsem si občas myslel, že jsou to jen najatí herci. Závěrem bych chtěl ještě jednou poděkovat všem lidem, kteří se podíleli na Beats for Love.