Online  premiéra Trojúhelníku smutku pouze na KVIFF.TV

Online premiéra Trojúhelníku smutku pouze na KVIFF.TV Zdroj: red

Online premiéra Trojúhelníku smutku pouze na KVIFF.TV

Streamovací platformu KVIFF.TV nemohli fanoušci filmu v uplynulém roce přehlédnout. Jako jediná přinesla do České republiky poslední počin režisérské legendy Larse von Triera – třetí sérii Království s podtitulem Exodus. Díky propojení s karlovarským festivalem tu najdete nejlepší snímky z uplynulých ročníků festivalu. Teď přichází KVIFF.TV s další exkluzivitou. Jako jediná online televize přináší do domácností divácký filmový hit, který chválí kritika a festivaly ho ověnčují cenami – Trojúhelník smutku.

„Trojúhelník smutku je na KVIFF.TV ke zhlédnutí od středy 21. 12. V českých kinech jej již vidělo neuvěřitelných 70 tisíc diváků. Vyhrál cenu za nejlepší film v Cannes a hned další čtyři hlavní ceny na “evropských oscarech.”Jsem přesvědčený, že mnoho dalších diváků si tento nejzábavnější film roku dopřeje během vánočních svátků právě u nás na KVIFF.TV”, říká šéf KVIFF.TV Ivo Andrle. Filmová platforma Aerovod, kterou Andrle v minulých letech vedl, se v listopadu s KVIFF.TV sloučila.  

„Základem KVIFF.TV jsou pečlivě vybrané kvalitní filmy z celého světa, část z nich byla uvedena na karlovarském festivalu, odkud jsme vybrali nejsilnější tituly minulých ročníků,“ doplňuje Karel Och, ředitel obsahu KVIFF.TV. „Nabídku průběžně doplňujeme hned několika novými tituly týdně. Na každý z nich je možné se podívat po jednorázovém zaplacení, ale také je možné stát se předplatitelem, získat tak automaticky přístup k velké většině filmů a zároveň výraznou slevu na prémiové tituly mimo předplacenou knihovnu.”