Festival Balaton sound

Festival Balaton sound Zdroj: Rockstar Photographers

Atmosféra festivalu Balaton Sound 2019.
Atmosféra festivalu Balaton Sound 2019.
Atmosféra festivalu Balaton Sound 2019.
Atmosféra festivalu Balaton Sound 2019.
Atmosféra festivalu Balaton Sound 2019.
56
Fotogalerie

Balaton Sound oznamuje druhou vlnu headlinerů

Balaton Sound, největší plážový festival v Evropě, oznámil druhou vlnu vystupujících na elrow a B Stage. Program nabízí jedny z největších jmen současného techna, minimal a house music, které doprovodí unikátní zvuková a světelná produkce.  Od 29. června do 2. července pláž u jezera Balaton tak více jak 40 nově oznámených jmen doplní  hvězdy jako jsou Martin Garrix, Marshmello, Alesso, Becky Hill, Paul Kalkbrenner, Paul Van Dyk a mnoho dalších.

Nové oznámení přináší obrovský výběr nových headlinerů a světovou špičku mezinárodních DJs včetně techno legendy Richie Hawtina. Mezi další oznámené hvězdy patří Deborah De Luca, FISHER, Sven Väth a mnoho dalších, kteří se připojí k už tak nabitému programu, jemuž kralují jména jako Martin Garrix, Lost Frequencies, Marshmello a řada dalších.

Mezi další nová žhavá jména budou patřit britský techno DJ a producent Jamie Jones nebo italský DJ Joseph Capriati, který se v poslední době stal jedním z nejžádanějších headlinerů globálního klubového a festivalového okruhu. Do výjimečného programu se přidává také německá techno legenda a zakladatel labelu CLR Chris Liebing, německé techno duo Pan-Pot a italský House music trip Meduza. Navíc jeden z největších úkazů dnešní techno scény, Reinier Zonneveld, ukáže publiku Balaton Sound svůj jedinečný živý set, který otřese tanečním parketem. S legendárními DJs a umělci, kteří letos tvoří program, slaví Balaton Sound 2022 svůj plný návrat na festivalovou mapu Evropy!

Balaton Sound 2022 nabídne jeden z nejzajímavějších VIP zážitků v Evropě. Bude zahrnovat zcela nový elrow VIP prostor s Rousseau efektem a exotickou džunglí s exkluzivními DJ sety a výhledy na hlavní elrow stage. Pro ty, kteří se chtějí ochladit a užít si slunce, bude VIP břeh nabízet ochlazení a plážové večírky u luxusního bazénu.

29. června – 2. července 2022, 
Jezero Balaton, Maďarsko

Ceny lístků:
4denní vstupenka od 210€
3denní vstupenka od 185€
Denní vstupenky od 65€

Vstupenky koupíte na stránkách festivalu >>>

Video placeholde
Takhle to vypadalo na festivalu Balaton Sound 2019. • Balaton Sound