Sarah Jessica Parker (55)

Sarah Jessica Parker (55) Zdroj: Profimedia

Seriál Sex ve městě čeká pokračování!
Seriál Sex ve městě čeká pokračování!
Sex ve městě se vrací!
Sex ve městě
Sarah Jessica Parker a Jennifer Hudson ve filmu Sex ve městě (2008)
15
Fotogalerie

Sex, město a důchodci? Populární seriál se po 20 letech dočká pokračování

Tři ze čtyřech protagonistek budou hrát v pokračování Sexu ve městě. V navazující řadě nazvané And Just Like That (Prostě jen tak) budou postavy o zhruba dvacet let starší. Informovala o tom dnes agentura Reuters s odvoláním na společnost HBO.

Před kamerou se sejdou Sarah Jessica Parker (Carrie), Cynthia Nixon (Miranda) a Kristin Davis (Charlotte), ve stejných rolí, v jakých hrály na přelomu tisíciletí. Pokračování o deseti dílechposkytne streamovací služba HBO Max. Práce na seriálu budou zahájeny letos na konci jara.

Kultovní seriál o půvabné novinářce a jejích třech kamarádkách se během šesti sezon v letech 1998 až 2004 stal celosvětovým hitem a posbíral desítky cen. Příkladem může být sedm prestižních cen Emmy a osm Zlatých glóbů. V roce 2000 to byl Zlatý glóbus za herecký výkon pro Sarah Jessiku Parker a za nejlepší komediální seriál.

Samantha vzdoruje

Jediná protagonistka, která natáčení další série odmítla, je představitelka přisprostlé Samanthy Jones Kim Cattrall (64). O té je známo, že se s ostatními herečkami nemá příliš v lásce. Nepřesvědčil ji ani vysoký honorář, který by za pokračování seriálu inkasovala.

Jak je nyní v Americe běžné, žádný správný snímek se neobejde bez zástupce některé z menšin. Můžeme se tedy patrně těšit na Samathu Afroameričanku, Hispánku, případně gaye nebo transsexuála. "Já myslím, že by to bylo úžasné,“ okomentovala tento nápad minulý rok Cynthia Nixon, která sama žije se vzdělávací aktivistkou Christine Marinoni a označuje se za bisexuála.