Zdroj: Mall.tv

Chybí vám sportovní zápasy? Vyzkoušejte seriál Život je hra

Kvůli nouzovému stavu došlo k mnoha omezením, která chrání naše zdraví. Všechna sportovní utkání jsou na nějakou dobu passé. Ale jestli vám chybí akce, napětí nebo elektronická tužka, zkuste seriál na Mall.TV Život je hra. V něm Michal Suchánek a Petr Marek komentují životní zápas mladíka Štěpána. Tak na koho si vsadíte?

Komentátorská budka v ložnici

Autoři seriálu se inspirovali v Norsku, kde vznikla původní předloha sitcomu. Namísto sportovního utkání sledujeme společně s komentátory život hlavního hrdiny Štěpána. A to opravdu všude – na párty, venku, v restauraci a také v ložnici. Štěpán navíc většinu času působí jako outsider a prožívá různé trapasy a neshody, na které musí hbitě reagovat. Největší dávku humoru vám zajistí komentátorská dvojice Michal Suchánek a Petr Marek. Jejich ostrovtip je stejně břitký jako hlášky na skutečných sportovních utkáních. Navíc se může snadno stát, že budete prožívat podobné emoce jako při fotbale nebo hokeji.

Nyní je venku deset dílů první série a čtyři díly ze série druhé a postupně přibývají další. Všechny epizody najdete zde.

Tak popadněte klubovou šálu a běžte fandit!