Pixar

Pixar Zdroj: Youtube.com

4 filmy, které mají Pixaru pomoci zapomenout na Auta 2

Žádné štěstí netrvá věčně a dokonce i do nebe vynášená filmová společnost Pixar (Hledá se Nemo, Příběh hraček, Vzhůru do oblak) konečně také jednou šlápla vedle. Ne, že by ale nevěděla, co s tím.

Ne, že by byl film Auta 2 úplná hovadina. Byl ale přijat diskutabilně. Byl rozpačitý. Dívalo se na něj tak nějak skrz prsty. Což se ještě žádnému pixarovskému filmu nestalo. Příšerky s. r. o., Wall-E i Příběh hraček byly bomby. Ne tak Auta 2. Nebyl by to ale Pixar, aby při svých pětadvacetinách házel animovanou flintu do žita. Na co se od něj tedy můžeme těšit? V přípravě jsou následující čtyři filmy.

 

Brave

Už první trailer napovídá, že něco takového tady ještě nebylo. Konkrétně tedy ne od Pixarů. Fantasy příběh ze starého Skotska vypadá tak trochu jako něco od tvůrce japonských animovaných legend Miyazakiho, hlavní hrdinku namluvila Kelly Macdonaldová z Trainspottingu a vypadá to, že se tady bude střílet z luku proti medvědům a dalším běsům středověkého Skotska.

 

Monster University

Lze ještě něco doplnit k příběhu snímku Příšerky s. r. o., který už se svého pokračování dočkal? Asi ne. Ale pořád lze ještě vykládat o tom, co mu vlastně předcházelo. Monster University je prequel, v němž se dozvíme, jak se vlastně z Mikea a Sulleyho stali nejlepší kamarádi.

 

Zatím bezejmenný film o dinosaurech

Co kdyby dinosauři nikdy nevyhynuli? To by pak mohla být celkem sranda. Pokud by tedy zůstali býložraví… Do této chvíle bezejmenný animák o dinosaurech před námi otevře svět, do kterého nikdy nenarazil meterit, případně na něm nikdy neexplodovala obří sopka, nebo co to to vyhynutí dinosaurů vlastně způsobilo.

 

 

Stejně tak bezejmenný film o útrobách lidské mysli

Tady bychom opravdu vařili z vody. Prostě to bude o lidské mysli. A nebude to dokument. Bude to pořádná haluz.