Láska a porozumění? Feromony!

Láska a porozumění? Feromony! Zdroj: Pixabay

Vědecká pravda, za kterou dostanete od hodných lidí přes hubu

Současný psychologický a biologický výzkum pokročil do takové hloubky, že v úplnosti rozmetal tradiční romantické představy o lásce a partnerských vztazích. Ty poznatky jsou však natolik pobuřující, že se radši moc nepopularizují, a veřejnost není připravena je přijmout. A za některé se dá i dostat přes hubu od hodných.

Že vás můžou za politický názor, i když v něm nechcete nikoho plynovat, soudit – to je v postmoderní epoše IN. Je prostě korektnější říkat vyvrcholení než orgasmus, protože to není latinsky, což zní sprostě. Říká se tomu politická korektnost a jednou na to dojedeme. Nyní však věda pokročila do té míry, že můžete za pravdu dokonce dostat před hubu, a to od principiálně hodných skupin.

Jak dostat přes hubu od romantiků

Najděte si skupinku romantiků, nejlépe zájemců o lyrickou poezii, a zajděte s nimi do hospody pokecat o lásce a porozumění v partnerských vztazích. Nechte rozjet diskusi. Pak jim sdělte z impaktu vyčtenou informaci, že sedmdesát procent našich sexuálních preferencí ovlivňují naše hormony a feromony partnerky. Další dvacet pět procent naše podvědomí, to, jak nám partnerka připomíná maminku. Další tři procenta, jaké má poprsí, a při troše shovívavosti nám na tu lásku a soulad duší zbydou dvě procenta vlivu.

Pak připomeňte, že když žena bere antikoncepci, tak jí to totálně rozhodí percepci feromonů. Proto není výjimkou, že se zamiluje, někoho si vezme, chce s ním mít dítě, vysadí antikoncepci a po měsíci zjistí, že si vzala hnusáka, co ji totálně odpuzuje. Holt feromony. No a jak to romantikům dojde, tak vám dají přes držku.

Jak dostat přes hubu od hodných tet

Nyní navštívíme schůzku opravdu hodných starších dam, které ve volném čase sbírají léčivé byliny. V zimě se pak scházejí a hovoří o nich. Všechny byly celoživotně věrné svému manželovi, co doplňuje zboží v supermarketu, a porodily mu každá tři syny. Vejděte, usedněte a sdělte jim vědeckou pravdu o vývojově optimální rozmnožovací strategii žen. Sobecký gen tlačí dopředu muže i ženy, muži i ženy chtějí pro své geny co největší počet možností, takže má žena sice evoluční potřebu zplodit každého potomka s co nejkvalitnějším samcem, ale také pokaždé s jiným samcem. Aby jejich geny měly možnost co nejširších kombinací.

Tak to těm bylinkářkám vysvětlete a pak jim řekněte, že jejich děti budou po tatínkovi doplňovat zboží v supermarketu. Ale z tří dětí té flundry z vedlejšího baráku, co má první s významným podnikatelem, druhé s významným vědcem a třetí s významným umělcem, asi něco dobrého bude. A pak dostanete přes držku od hodných tet. A přitom je to z impaktu...

Jak dostat přes hubu od katolíků

Úplně nejlepší je pak pohovořit s katolíky o rodinných hodnotách a Desateru, konkrétně o žádání cizích manželek a smilnění. A pak jim sdělit, že z vývojového hlediska má muž potřebu oplodnit úplně všechny ženy, které jsou jen trochu hodny jeho genetické informace, aby měl co nejvíc potomků a jeho sobecký gen byl hodně vepředu. No a pak dostanete přes držku i od katolíků, a to už bude zlé. Oni žijí zdravě, nechlastají, nekouří, a tak mají sílu v ruce.