Politická korektnost je tyranií se slušným chováním, pravil americký herec Charlton Heston. Měl pravdu - ilustrační snímek

Politická korektnost je tyranií se slušným chováním, pravil americký herec Charlton Heston. Měl pravdu - ilustrační snímek Zdroj: Profimedia.cz

Za větu „ženy nemají penis“ zničili člověka. Naše civilizace končí

Míra cenzury v našem civilizačním okruhu je dnes vyšší, než byla za komunismu i nacismu. Západní Evropa trestá za vyslovení biologické pravdy. A to se nedělalo ani za komunistů, ani za nacistů a nedělala to snad ani svatá inkvizice. Neomarxismus a politická korektnost toho dosáhly – a trvalá udržitelnost takové společnosti je zcela vyloučena.

Jmenuje se řecky Angelos Sofocleous, je mu čtyřiadvacet a má malér na celý život. Nasdílel na Twitter článek, že ženy nemají penis, a připsal k tomu, že ženy opravdu nemají penis. Na základě bohatých životních zkušeností a studia základní školy (tuším 5. třída) i já prohlašuji, že ženy opravdu nemají penis. Doufám, že alespoň pár let ještě nebudu za tento výrok zničen, jako byl zničen Angelos Sofocleous.

Pravda byla zakázaná za mnoha režimů. Když jste (popravdě) za komunismu řekl, že Sovětský svaz není přítel nejvěrnější, ale okupant, zavřeli vás. Stejně tak vás zavřeli za větu, že komunismus je zločinný režim, že „popravy“ v padesátých letech byly neomluvitelné politické vraždy či že znárodnění byla krádež. Musíme si však aniž bych chtěl komunisty obhajovat uvědomit, že ty pravdy, za které bolševici zavírali své spoluobčany do vězení, byly pravdy politické, nikoliv pravdy biologické. Za větu, že tělesa padají dolů, šneci mají ulitu a lidé hlavu, vás nestíhali ani v padesátých letech. Nejinak tomu bylo dokonce i za Hitlerova nacismu.

Samozřejmě se nesměla říkat politická pravda jako v žádné totalitě. Za větu, že Adolf Hitler není Vůdce a koncentrační tábory jsou zločin, byste v takovém koncentračním táboře skončili také. Zdánlivě tam byla trestná i biologická pravda ale jen zdánlivě. Věta, že Židi nejsou podlidé, se samozřejmě říct nesměla. Ale termín „podčlověk“ není termín biologický, nýbrž politický, zvrhle politický. A výrok, že Židi mají nohy, nebyl trestný ani za Hitlera. Byl a je to nezpochybnitelný přírodovědný fakt. Nyní v době neomarxismu vás zničí i za vyřčení nezpochybnitelné biologické pravdy.

Ženy nemají penis!

Fakt ne. A když někdo vystupuje jako žena a má penis, tak je to buď transvestita, nebo transsexuál v procesu přeměny. Ale rozhodně to není žena. To si myslel ne v Severní Koreji či jiném fašistickém režimu, ale v Británii i zmíněný Angelos Sofocleous z univerzity v britském Durhamu.

Nasdílel článek na svém Twitteru. Článek se jmenoval „Je zločin říkat, že ženy nemají penisy?“ Angelos článek okomentoval: „Ženy nemají penisy“. Skutečnosti, že ženy nemají penisy, bobři mají plochý chvost a křečci lícní torbičky, jsou součástí učiva základní školy a říkají je tam dětem, takže výrok, že ženy nemají penis, by skutečně jako zločin neměl být chápán. Výrok však byl dobro**ry nazván jako „transfobní“ (to slovo jsem dosud neznal).

Angelos pracoval jako pomocný redaktor filozofického (sic!) časopisu „Critique“ Durhamské univerzity. Tři dny po výroku, že ženy nemají penis, ho vyhodili. Také dělal redaktora online magazínu Durhamské university The Bubble. Také ho vyhodili. Byl rovněž donucen rezignovat z funkce prezidenta společnosti svobodného projevu (sic!) Humanist Students.

Ryan Lo, prezident Filosofické společnosti (sic!) Durhamské University, mu zaslal e-mail, ve kterém psal: „Netolerujeme praktiky rasismu, sexismu či trans-exkluzivních pocitů.“ Není to hoax psaly o tom Daily Mail či The Times. A připomínám: Historka je teprve pár dní stará, takže nevíme, odkud odevšad Angelose ještě vyhodí. Každopádně tento skandál o jeho „politické nekorektnosti“ se s ním potáhne celý zbytek života a zásadně negativně ovlivní jeho kariéru.

Civilizace končí

Společnost, která začne trestat za vyslovení biologické pravdy, je v hlubokém úpadku, ztratila soudnost, ztratila veškerou racionalitu a zanikne. Nelze žít v systému, který popírá, že tělesa padají dolů takový systém je evoluční porucha, je zdegenerovaný a v souladu s Darwinem vyhyne.

Naše civilizace kvůli neomarxismu dospěla do fáze, kdy je konec neodvratný a Západní Evropa je díky větší rozbujelosti neomarxismu v úpadku mnohem dál než postkomunistický Východ. Ale to také nebude dlouho trvat i my se „zcivilizujeme“ a „zkorektníme“ (míněno úplně zdegenerujeme a zblbneme) a budeme trestat za to, že někdo nahlas vysloví Pythagorovu větu. Tož si pojďme vyzkoušet, jak daleko již dospěl úpadek u nás: Ženy nejenže nemají penis. Ženy také nemají varlata. Zavřou mě za ty dvě věty?