...

... Zdroj: shutterstock.com

Tinnitus Stop
Tinnitus Stop
Tinnitus Stop
Tinnitus Stop
4
Fotogalerie

Zázračné tablety Tinnitus Stop aneb Prodavači vzduchu

V tištěném Reflexu vychází nepravidelný seriál Prodavači vzduchu o nejrůznějších šizuncích, co šidí lidi. Nyní přináším další díl seriálu zde na webu, protože se odehrává v kyberprostoru. Ale kromě toho, že jsou „za obrazovkou“, jsou prodejci přípravku  stejní šmejdi jako v realitě.

 

 Ta nabídka je nedůvěryhodná už na první pohled. Stránka začíná větou: „Laryngologové zděšení rychlostí působení složek nového kapsle na úporné šumění v uších“ - což ukazuje, že autor umí česky asi jako google překladač. I celá doména je absurdní - online-konec-se-sumenim-v-usich.com. A stejně absurdní je i nabídka, kterou na ní nalezneme. Prodávají jakýsi bylinný potravní doplněk, ale jako zcela zázračnou bylinu - jak bývá zvykem.

„Odborníci z Prahy se budou záhy dívat na svoje pacienty s ohromením. V životě nic takového neviděli. 2188 pacientů po 30, 60 nebo 90 dnech přijímání kapslí zredukovalo monotonní a únavné zvuky v uších. Tajemství působení složek kapslí bylo objeveno teprve po provedení hloubkových testů, mezi jinými v Univerzitní nemocnici Saint-Antoine v Paříži a na Neurologické klinice Univerzity v Kielu v Německu.“ A pak samozřejmě spousta kydů „spokojených klientů“ včetně fotografií. To celé v tak fušerském provedení, že některé ze spokojených klientek pocházejí ze snadno dohledatelných  levných fotobank - jako ty zde.

Tablety jsou úplný zázrak. Pocházejí totiž z jedinečné rostliny.  „Nové kapsle byly vytvořeny na základě jedné unikátní složky. Její působení je nadprůměrné a mnohostranné. Podle 16 nezávislých na sobě testech, zavedená do organismu pomáhá bojovat s nepříjemnými zvuky v uších. A to může znamenat rychlejší možnost se soustředit na práci, netrpět bolestmi hlavy a únavou během dne nebo snadnější usínání. Navíc má i řadu dalších zdravotních použití. Touto super účinnou složkou nových kapslí je výtažek z yin-hsing.“ Cena za krabičku tablet tisíc dvě stě korun. Platí pouze dnes.

No a nyní pointa, to jadérko šmejdství, které v přípravku Tinnitus vězí: yin-hsing je anglický přepis čínského názvu rostliny, stromu, který v češtine nazýváme jinan dvojlaločný a v latině Gingko biloba. Cenová pointa: Cena nejlevnějšího srovnatelného balení prodávaného nikoliv jako yin-hsing, ale jako jinan dvojlaločný, nalezeného vyhledavačem Heureka, je 155 Kč s DPH.

Uvažuji o tom, že začnu prodávat - za stopadesát pět kurun za kus - speciální omlazující pečivo podle tajné čínské receptury pou-wi-d´love koo-la-tche.