Miloš Zeman oceňuje policisty.

Miloš Zeman oceňuje policisty. Zdroj: Hrad

Přípitek
Sráč.
Policie chrání a pomáhá. Hlavně prezidentům.
3
Fotogalerie

Hlídání magorů? Miloš Zeman policisty přechválil

Když je náhodou proč, vcelku rád pochválím v Reflexu policii. Dělat policistu je totiž nevděčná a tvrdá práce. Teď ji pochválil i prezident Miloš Zeman. Bohužel za něco, co nejenže policie nedělá, ale ani dělat nemá.

Pan prezident si pozval na Hrad policisty - jejich zástupce - a poděkoval jim za vzorný sedmnáctý listopad i skvělou ochranu čínského premiéra. Policistům mimo jiné sdělil: "Váš nevděčný úděl často spočívá v tom, že bráníte v projevu duševně nenormálních lidí a tím jste tak trochu podobní psychiatrům.“

 

Zeman se hluboce mýlí. Kdyby tomu bylo tak, jak si myslí, už dávno by jej musela na Hradě policie zatknout a internovat, protože on sám se velmi často pohybuje za hranicí normality, a to mám opravdu na mysli širší normu. Pokus o poblití korunovačních klenotů nebyl v naší historii zaznamenán od doby, kdy je nechal Karel IV. vyrobit. Popěvek srovnatelný s „K**da sem, k**da tam“ Masaryk rozhodně neměl, Ach synku synku se svou fádností s prohlášením Miloše Zemana opravdu nedá srovnat. A na výrok, že se naše země konečně vymanila z vlivu našich spojenců - to by snad nevymyslel ani Bilak, a že byl opravdu blbej!

Takže pan prezident, jak jsem ukázal, jeví všechny znaky duševně nenormálního člověka, a přesto mu policie nebrání v projevu. Proto si myslím, že naše ozbrojené složky trochu přechválil. Hlídat magory, pokud nejsou nebezpeční sobě nebo okolí, fakt úkolem policie NENÍ.