Průvod Prague pride

Průvod Prague pride Zdroj: ČTK

JIŘÍ X. DOLEŽAL: Prague Pride aneb Jak katoličky zachránily Prahu!

Všem nám, normálním Čechům, už chvílemi lezou krkem soustavné ústupky gayům, lesbám a dalším typům párů stejného pohlaví. Včera to však úřady v čele s Hydrometeorologickým ústavem s přijatými opatřeními na podporu dnešního pražského průvodu homosexuálů opravdu přehnaly, a já se musím ozvat!

Bývaly doby, kdy byli homosexuálové utlačováni, a jejich pochody a demonstrace byly naprosto legitimní. Počátkem devadesátých let jsem chodil za práva homosexuálů demonstrovat i já, protože byli utlačovanou menšinou. To se však časem změnilo.

Dnes - po naplnění všech požadavků homosexuální menšiny a její plné emancipaci - se setkáváme ne s bojem za práva homosexuálů, ale s propagací homosexualismu jako konceptu, který vnucuje stejnopohlavní orientaci jako normu. Je to nešvar, se kterým by se mělo přestat. Podívejme se například na neodůvodněné zvýšení teplot v době příprav na Gay Pride.

Nemusím jistě zdůrazňovat, že Hydrometeorologický ústav je vládní instituce, proto odpovědnost za vlnu veder, kterou meteorologové před Gay Pride zařídili, plně padá na bedra Sobotkova kabinetu. A je nesporně dobře, že se vládním meteorologům jejich záměr zdařil jen částečně.

Sobotkovi hydrometeorologičtí zaprodanci zrežírovali celý týden před průvodem pozvolný, ale opravdu obtížně zvládnutelný nárůst teplot s jediným cílem - zařídit, aby sobota, den konání Gay Pride, byla nejteplejším dnem v roce. Už v pátek padaly teplotní rekordy jak vrabci, a v sobotu mělo být vedro ještě větší. Měl to být nejteplejší den v roce.

Zasáhla však bdělá a ostražitá občanská společnost, a vládě její hanebný homosexualistický záměr překazila. Od samého rána se po Praze začaly objevovat skupinky mladých křesťanek, které svou skálopevnou frigiditou bojkotovaly celkové oteplování. Když pak dosáhl počet sexuálně chladných katoliček nadkritickou míru, začala klesat teplota v celém městě, a homosexualisté vyráželi na svou nechutnou prezentaci zvrácenosti v příjemých osmadvaceti stupních Celsia.

To, že homosexualisté nevyhráli, ale zjevně není zásluhou vlády, ale zásluhou občanské společnosti. Proto je načase po ministru financí žádat vyšší dotace pro křesťanské mládežnické spolky, protože před homosexualismem chrání společnost už jen ony.