Petr Nečas Jana Nečasová

Petr Nečas Jana Nečasová Zdroj: ČTK

JIŘÍ X. DOLEŽAL: Šifra paní Nagyové: Óda na českou malost!

Je v tomto národě ještě vůbec představitelný nějaký patriotismus? Je vlastenectví v Čechách ještě vůbec možné, když nám celá realita ukazuje, že my Češi jsme trapní, trapní a potřetí trapní. Causa šifrovaného telefonu Jany Nagyové - Nečasové ukazuje, že bychom měli požádat nějakou velmoc o anexi našeho území.

Když kráčí dáma směrem na ples, již přezutá, v perverziánovém kožichu a klasických lodičkách, a šlápne do výkalu, říká se tomu pěkným jidiš slovem pumprdentlich. Ta dáma, jak stojí na jedné noze, jednou rukou se přidržuje kandelábru a nohou o hranu chodníku otírá to psí h*vno, tak to je pumprdentlich. Když jely po 11. září chránit do centra Prahy sídlo Svobodné Evropy obrněné vozy naší hrdé armády, tak se cestou rozpadly. To bylo taky pumprdentlich. Když vyšlo najevo, že vojenskou rozvědku řídila paní Nagyová (původně z kantýny) z titulu milenky premiéra, bylo to ještě víc pumprdentlich.

Nyní se provalila zpráva, která je tak pumprdentlich, že to ohrožuje bezpečnostní zájmy státu. Paní Nagyová měla šifrovaný telefon, a policii se podařilo jej rafinovaným způsobem rozšifrovat. Jak se jim to povedlo? "Když její telefon zapnuli, zkusili použít takzvaný výrobní PIN a vyšlo to. Takže paní Nagyová sice používala šifrovaný telefon, ale nebylo jí to nic platné a zprávy, které byly v paměti přístroje, si odtud vytáhli," řekl deníku Insider zdroj blízký vyšetřování.

Díky tomu, že vedoucí sekretariátu premiéra republiky měla PIN šifrovaného služebního telefonu 12345, vyšlo najevo, že si s Rittigem esemeskovala skoro častěji než s Petrem Nečasem. Pomoc! Žádám Spolkovou republiku Německa a Spojené státy americké o okamžité vyhlášení koloniální správy nad územím Čech, Moravy a Slezska!