Schwarzenberg

Schwarzenberg Zdroj: Profimedia.cz

JIŘÍ X. DOLEŽAL: Sex starých mužů s děvčaty je správný!

Lehčí media žijí „skandálem“ jak z Kocourkova. Kníže Schwarzenberg se ukázal s dámou s divokou minulostí, a celebrití novinářky pukají vzteky. Ony zdaleka tak ordinerní nejsou, a přesto si jich kníže ani nevšiml!

Kníže Schwarzenberg se objevil na Zlatém slavíku s novou lepou děvou, přesně o padesát let mladší než on. Dívka má celkem divokou minulost, a neváhala se svléknout a zadovádět si s chlapci i děvčaty. Teď s ní dovádí kníže, a celebrití media praskají vzteky. Výběr z titulků: Hříšná sladkost urozeného Karla? Dost nestravitelná buchtička!, Nemravná knížecí láska Jana Vopěnková: 8 nejhorších věcí, co nám o konkubíně Karla Schwarzenberga napráskali čtenáři!, Schwarzenbergova vášnivá noc: Kterou krásku si odvedl domů? či Bylo to PEKLO! Svědek popsal, jak se Schwarzenbergova přítelkyně svlékala v hospodě!

Všechny novinářky a občas i nějakej obtloustlej novinář se shodli na tom, že nová knížecí přítelkyně je ee, ordinerní, fuj, přisprostlá, levná a tak vůbec. To je sice fajn, ale praxe ukazuje neuvěřitelné proměny žen i mužů s výrazně mladší partnerkou či partnerem. Po zahájení takového vztahu dědek (budu psát za muže, protože do žen a melounů nevidím) ožije, zvýší se mu hladina testosteronu, je čilejší fyzicky i mentálně, a jeho mladou děvou polichocený narcismus jej vede k nevídaným pracovním výkonům.

Není výjimkou (mě se to například jednou s o generaci mladší partnerkou taky stalo), že dědek v takovém případě začne dokonce cvičit a hubnout. Druhou výhodou podobných vztahů je výrazná úspora na nemocniční péči. Přestože aktuální zdraví starého muže vztah s mladičkou dívkou spíše posílí, paradoxně velmi často v průběhu takového vztahu dědek umře na infarkt či kolaps z totálního sexuálního, fyzického a psychického vysílení. Takže stát ušetří za ošetřování nemocného starce. Proto by společnost měla vztahy nás dědků s mladými děvčaty podporovat a chválit, a ne hanět a znevažovat. Tyto vztahy jsou přes svou finanční náročnost vysloveně pozitivním jevem. Jedinou komplikací je, že aby se udržel efekt zvýšené hladiny testosteronu v dědkově krevním řečišti, je třeba samičky stále častěji střídat.

Proto se pohoršení celebritích novinářek a novinářů nedá vysvětlit jinak, než že holky píšící o celebritách mají vztek, že ony jsou mnohem elegantnější, chytřejší a sečtělejší než ta Schwarzenbergova nová, ale kníže si jich přesto nikdy ani nevšiml.