Panmáma

Panmáma Zdroj: CSFD.cz

MAREK STONIŠ: Panmáma: Novácký recept na anální humor

Když nasoukáte chlapy do ženských šatů a postavíte je před kameru, může to být ve výjimečných případech zábavné, někdy dokonce i geniální (Někdo to rád horké, Tootsie). Jenomže to musíte mít hlavně skvělý scénář a příčetného režiséra. Což se v případě TV Nova a jejího nového sitcomu Panmáma rozhodně nestalo.

Jak vypadá její recept na třaskavý televizní humor? Do hlavní ženské role angažujte chlapa, o kterém každý ví, že je chlap, takže když se jen objeví na obrazovce, diváci se budou popadat za panděra. A navíc se už Milan Šteindler pitvoří v roli homosexuála v jiném našem seriálu, takže mu ženská půjde.

Pak tam vražte pár nechutných vtipů. Třeba jak si dědeček sedne na zadek se zaraženým teploměrem...ano, v zadku. A nezapomeňte to okořenit jednou hodně přisprostlou historkou - třeba jak se nebohá Zdena Hadrbolcová chopila během představení v kině sousedova pánského přirození a co s ním provedla (co asi) a jednu zjevnou narážku na orální sex. A všechno zahustíte několika postavami mentálně retardovaných Šteindlerových dětí, které jsou permanentně uráženy, ožralého doktora - a poněkud nepoživatelná krmě je hotova. Garantuji Vám, že se nezasmějete ani jednou.

Není mi líto jediného herce, který přijal angažmá v této novácké hrůze. Ani Milana Šteindlera. Je mi líto mých krásných vzpomínek na dávná představení divadla Sklep, při kterých jsem i díky němu padal smíchy ze židle. A to má ještě do Panmámy nastoupit Tomáš Hanák v roli faráře. Ale to už beze mne...