Václav Klaus

Václav Klaus Zdroj: Profimedia.cz

Iniciativa za vycpání Václava Klause

Blíží se doba, kdy neúprosný ústavní systém vyrve osud naší země z rukou toho nejpovolanějšího, současného prezidenta Václava Klause, a on v úřadě skončí. Co ho tedy alespoň uchovat vycpaného v Národním, či nově a lépe Klausově muzeu?

 

Bezohledný, levicový a pravdoláskařský ústavní systém této země posílá našeho nejprobuzenějšího politika do předčasného důchodu, přestože je Václav Klaus například ve srovnání s Rudolfem II. ve skvělé fyzické a psychické kondici a mohl by naši zemi moudře vést k jejímu rozkvětu ještě dlouhá desetiletí. Jeho zásluhy o tento stát však dosáhly takových rozměrů, že by si jej tato země měla ponechat.

 

Zároveň došlo k hanebné a občanskou, nikým nevolenou společností doslova vynucené změně naší legislativy, takže Klaus je posledním skutečně demokraticky zvoleným prezidentem České republiky. On se jako poslední ve své funkci do úřadu dostal tak, jak se na systém zastupitelské demokracie sluší, to jest zákulisními dohodami politiků o hlasování v Parlamentu. Díky skandální změně zákona bude v budoucnosti o prezidentovi této země rozhodovat nikým nevolený a zcela nekompetentní lid. To je další důvod, proč by měl být Václav Klaus uchován příštím generacím.

 

Proto navrhuji, aby se Václav Klaus (který se k této iniciativě jistě rád přidá) v den, kdy skončí v úřadě, nějak bezbolestně a nedestruktivně usmrtil (jed, udušení peckou z třešně, infarkt z opuštění funkce a podobně) a jeho ostatky by byly neprodleně předány specialistům. Ti provedou preparaci v podobné kvalitě, jakou ukazovala vkusná postmoderní výstava s anglicky psaným názvem Mrtvoly, ovšem nechají pana prezidenta v celku. Úhrada preparace by šla ze státních prostředků. Poté, co epoxid zaschne, by měl být Václav Klaus vystaven v Národním muzeu, nově přejmenovaném na Klausovo.

 

Český národ začal tuto poctu poskytovat všem, kteří se nějak významně zasloužili o český stát. Naposledy například nechali vycpat samečka gorily Tatu, jenž tragicky zesnul na počátku slibné kariéry. Bude vystaven právě v Národním muzeu. Proto by bylo národní hanbou neposkytnout stejnou poctu prezidentovi tak osvícenému a nezapomenutelnému, jakým je Václav Klaus!