Gabby Douglas

Gabby Douglas Zdroj: Profimedia.cz

Černoši nejsou opice

Krutopřísné orgie politické korektnosti kolem odvysílání reklamy s cvičící opicí po přenosu cvičení černošské atletky ukazují, že všechny ty politicky korektní pohoršené soudruhy při zhlédnutí klipu napadlo, že černoši jsou opice.


Po vystoupení první černé americké gymnastky Gabby Douglasové pustila televize NBC reklamu, ve které na kruzích provozuje gymnastiku opice. A vypukl skandál, televizi obvinili z rasismu, televizní moderátoři se omlouvali, že to nebyl úmysl, a pseudoproblém z množiny politické korektnosti byl na světě.

 

Ono pohoršení ve skutečnosti ale jenom ukazuje, jak hluboko je ve všech kazatelích politické korektnosti zakořeněn rasismus a nesmyslné přesvědčení o biologické nadřazenosti bílých nad černými. Ve skutečnosti pocházejí všichni lidé na této planetě z jedné matky a můžeme mluvit o rozdílech mezi populacemi, o jejich rozdílných dovednostech a potenciálu k určitým činnostem, ale rozhodně nemůžeme ani žertem tvrdit, že černoši jsou opice. Pokud ovšem vzápětí nedodáme, že opice jsme i my. Máme totiž spolu s černochy, Asiaty i Křováky kmene San stejnou pramáti.

 

Avšak zpět k reklamě s opicí: Když už by se někdo, kdo není rasista, mohl zcela nepodstatnou sousledností vysílaných pořadů a reklam pohoršit, musel by ono střídání televizního obsahu pochopit ne jako urážku černochů, ale jako urážku sportovců. Ta paní nebyla v televizi proto, že je černá, ale proto, že cvičí. Takže i kdyby byla bílá, mohli by se cítit uražení všichni gymnasté bez ohledu na rasu a národnost, kdyby se za ní vysílala cvičící opička.

 

Takový skandál však nevypukl, sportovci nejsou padlí na hlavu. Politicky korektní myslitelé, kteří současný skandál vyvolali, ano. A navíc jsou rasisté, neboť v jinam zaměřené události přečetli její rasistický obsah. Což znamená, že oni sami jsou hluboce podvědomě přesvědčeni, že černoši jsou opice. Proto to vyčtou i v obsahu, jenž, když už má být chápán jako urážlivý, tak je zaměřen proti někomu jinému, proti všem sportovcům.

 

Boj za politickou korektnost provozují lidé, kteří si sami v sobě ještě nesrovnali, že lidé mají mnoho barev, a vášnivě to popřeli. A tak proti tomu bojují, kde mohou, a vidí to, kde mohou, podobně jako sexuálně deprivovaný mladík slyší sexuální narážky v každé větě libovolné ženy. Proto všechny bojovníky za politickou korektnost prosím, aby si udělali pořádek sami v sobě, než začnou někoho umravňovat. Černoši totiž opravdu nejsou opice.