Kamasutra

Kamasutra Zdroj: Archív

Přínášíme Kámasútru. Ovšem v úpravě pro rodiče s malými dětmi

Následující čtyři polohy jsou "vstupenkou do ráje" pro rodiče malých dětí. Uvolněte svou sexuální energii a prožijte nevyslovitelné. Jste připraveni?

 

1. Skákající drak
Milenci zaujmou polohu vkleče. Muž klečí za ženou, nohy má mezi partnerčinýma nohama.  Muž do ní vstupuje a něžně ji hladí, nejprve shora dolů od šíje k zadečku a pak nahoru po bocích, občas jí špičkami prstů hladí ňadra.  Jakmile muž zaslechne z dětského pokoje dávivé kašlání, vystoupí z partnerky a vyskočí z postele v marném pokusu zastihnout dítě ještě dřív, než ho kašel donutí zvracet.  Žena si obléká župan a jde do koupelny vyprat pozvracené pyžamko dítěte, jeho plyšáky a všechny lůžkoviny. Muž, stále ještě nahý, dítě myje a uklidňuje.  Když oba partneři potomka převlečou do čistého pyžama, vymění mu prostěradlo, peřinku i polštářek, uloží ho do postele a uspí, vrátí se do své ložnice a dohodnou se, že "na to pro dnešek zapomenou" a vyčerpáním padnou do postele.
2. Tančící motýl
Milenci stojí proti sobě čelem, žena zdvihne jednu nohu a opře si ji o bok partnera.  Muž drží partnerčinu zdviženou nohu jednou rukou a druhou rukou jemně ženu hladí po tváři.  Žena oběma rukama partnera obejme kolem krku, uvolní se a prohne tak, aby ji mohl líbat na prsou.  Ve snaze udržet tolik potřebnou stabilitu partner šlápne na ostrý kousek stavebnice Lego® "Bionicle".  Zařve bolestí, ztrácí rovnováhu a s partnerkou se kácí do parádního proskleného sekretáře v obývacím pokoji.  Děti, které probudil první náraz a následné tříštění památečního rodinného porcelánu, přicházejí ze svého pokoje a získávají nejen cenné zkušenosti v oboru anatomie dospělého lidského těla, ale i praktické ponaučení o důležitosti uklízení vlastních hraček.
3. ...Nazvěte si to, jak chcete
Po telefonátu od manželky, která partnerovi sděluje, že děti právě uložila k odpolednímu spánku, manžel zalže šéfovi, že má obchodní schůzku, a pospíchá domů.  Milenci ze sebe strhávají šaty ve snaze dosáhnout co nejdříve vyvrcholení bez ohledu na předehru či techniku. V okamžiku, kdy se oba blíží k orgasmu, je vyruší řinčení zvonku u dveří a volání známého hlasu, "Haló, haló! Jste doma?"  Je to babička, "která si jen zaskočila pozdravit své milované vnoučky."  Partneři začnou uvažovat o výhodách přestěhování do jiného města.
4. Barevný obdélník
Partneři se posadí vedle sebe na gauči v obývacím pokoji, pohodlně si opřou nohy o kávový stolek a sledují DVD, nejlépe film bez jakéhokoliv milostného či sexuálního náboje. Děti postupně přicházejí do pokoje, protírají si ospalé oči a chtějí pusu na dobrou noc nebo napít: muž vypne DVD a říká partnerce "Neboj se, miláčku.  Za pár let to bude úplně jiné."

1. Skákající drak

Milenci zaujmou polohu vkleče. Muž klečí za ženou, nohy má mezi partnerčinýma nohama.  Muž do ní vstupuje a něžně ji hladí, nejprve shora dolů od šíje k zadečku a pak nahoru po bocích, občas jí špičkami prstů hladí ňadra.

 

 

Jakmile muž zaslechne z dětského pokoje dávivé kašlání, vystoupí z partnerky a vyskočí z postele v marném pokusu zastihnout dítě ještě dřív, než ho kašel donutí zvracet.  Žena si obléká župan a jde do koupelny vyprat pozvracené pyžamko dítěte, jeho plyšáky a všechny lůžkoviny. Muž, stále ještě nahý, dítě myje a uklidňuje.

 

 

Když oba partneři potomka převlečou do čistého pyžama, vymění mu prostěradlo, peřinku i polštářek, uloží ho do postele a uspí, vrátí se do své ložnice a dohodnou se, že "na to pro dnešek zapomenou" a vyčerpáním padnou do postele.

 


2. Tančící motýl

Milenci stojí proti sobě čelem, žena zdvihne jednu nohu a opře si ji o bok partnera.  Muž drží partnerčinu zdviženou nohu jednou rukou a druhou rukou jemně ženu hladí po tváři.  Žena oběma rukama partnera obejme kolem krku, uvolní se a prohne tak, aby ji mohl líbat na prsou.  Ve snaze udržet tolik potřebnou stabilitu partner šlápne na ostrý kousek stavebnice Lego® "Bionicle".

 

 

Zařve bolestí, ztrácí rovnováhu a s partnerkou se kácí do parádního proskleného sekretáře v obývacím pokoji.  Děti, které probudil první náraz a následné tříštění památečního rodinného porcelánu, přicházejí ze svého pokoje a získávají nejen cenné zkušenosti v oboru anatomie dospělého lidského těla, ale i praktické ponaučení o důležitosti uklízení vlastních hraček.

 

3. ... Nazvěte si to, jak chcete

Po telefonátu od manželky, která partnerovi sděluje, že děti právě uložila k odpolednímu spánku, manžel zalže šéfovi, že má obchodní schůzku, a pospíchá domů.  Milenci ze sebe strhávají šaty ve snaze dosáhnout co nejdříve vyvrcholení bez ohledu na předehru či techniku.

 

 

V okamžiku, kdy se oba blíží k orgasmu, je vyruší řinčení zvonku u dveří a volání známého hlasu, "Haló, haló! Jste doma?"  Je to babička, "která si jen zaskočila pozdravit své milované vnoučky." Partneři začnou uvažovat o výhodách přestěhování do jiného města.

 

 

4. Barevný obdélník

Partneři se posadí vedle sebe na gauči v obývacím pokoji, pohodlně si opřou nohy o kávový stolek a sledují DVD, nejlépe film bez jakéhokoliv milostného či sexuálního náboje. Děti postupně přicházejí do pokoje, protírají si ospalé oči a chtějí pusu na dobrou noc nebo napít: muž vypne DVD a říká partnerce "Neboj se, miláčku.  Za pár let to bude úplně jiné."