Šéf SPD Tomio Okamura ve Sněmovně

Šéf SPD Tomio Okamura ve Sněmovně Zdroj: Blesk:Renata Matějková

Panoptikum Vladimíra Mertlíka: Jste novodobý Hitler aneb Vyvrcholení verbální masturbace Tomia Okamury

Na schůzi Poslanecké sněmovny k návrhu na zavedení korespondenční volby zazářil tříhodinovým projevem poslanec s největším močovým měchýřem Tomio Okamura. Obsah jeho projevu měl stejné skupenství jako zmíněná chlouba prodavače strachu: Po odmítnutí afrických běženců, kteří nikdy nedorazili, historicky znemožnil politického podvodníka a notorického lháře (cit.) Petra Fialu a trval na ukončení podpory Ukrajině. Pak politiky vládní koalice „poslal do první linie“ (cit.). Ti v reakci Tomia Okamuru poslali do zadních linií!

Vyvrcholení verbální masturbace dosáhl Tomio Okamura ve chvíli, kdy bez aktuální souvislosti označil místopředsedu Sněmovny Jana Bartošku (KDU-ČSL) za „novodobého Hitlera“. Vyčetl mu, že se Bartoška v minulém volebním období (!) vůči Okamurovi vymezil poté, co zpochybnil životní podmínky Romů v koncentračním táboře v Letech a tím i romský holokaust: „Pan Bartošek ví, jak podsouvat lidem výmysly a lži, když mě chtěl politicky zlikvidovat. Je to novodobý Hitler… jste lhář a podvodník, řekl jste, že zpochybňuji holokaust, a rozjel obrovskou kauzu. Jste podrazák nejvyššího kalibru. Neznám lidsky horšího člověka, než jste vy. To, co jste dělal vůči SPD, byly pogromy (!). Váš poslanec zveřejnil mé bydliště na internetu! Fašistické metody, značkování, jako značkovali Židy za války, si nenechám líbit!“ mlel v poblouznění Okamura.

No, není to krása?! Führer nahnědlé sekty vynadá oponentovi, který upozornil na jeho rasismus do Hitlerů (!), odpor slušných lidí označí za protižidovský pogrom a sebe za pronásledovaného Žida! Ne, Okamura není Židem! To by věděl, co je chucpe, a za to, co řekl, by si ve jménu šesti milionů zavražděných Židů musel sám nafackovat před zrcadlem. Není ani Pitomio dle někdejšího označení RX, dokonce ani idiot, jak tvrdí jeho političtí oponenti. Nejblíž je ve slovníku cizích slov termín idiot savant: tj. učený idiot (podprůměrně inteligentní člověk s výborným memory kvocientem, který se přeceňuje a navenek působí po určitou dobu jako vzdělanec). Obsah a dikce Okamurova projevu dělá věc mnohem prostší! Tomio je jen obyčejný nedovzdělaný trouba a mamlas!

Pokračování 2 / 6

Volba předsedy ČMKOS 25. 3. 2024

„Reforma důchodů není třeba, lidé stejně déle pracovat nebudou,“ prohlásil Josef Středula. Ví, o čem mluví! Sám pracoval jen od roku 1985 do 1990, kdy se stal místopředsedou ZO OS KOVO Vítkovice. Po zbytek života pak byl předsedou čehokoliv kdekoliv, kde „rozdáváš jiným peníze jiných, jako by byly tvoje“. Vyšší důchodový věk a pomalejší zvyšování penzí je pro něj tabu tak jako placení členských příspěvků odborů, jichž je předsedou. Zvýšení daní druhých by se ale Pepa Štědrá ruka nebránil. Vždyť: „Jedním ze zdrojů může být nová daň z nemovitostí, která by byla od majetku ve výši 20 milionů Kč progresivní.“ Jasně, potrestat ty, kteří své příjmy neprožrali, a navíc šetří státu peníze tím, že od něj nic nechtějí. Mzdy, za něž si bydlení pořídili, jim stát nejdřív zkrátí o daň z příjmu, pak o DPH při nakoupení stavebního materiálu a úhradě prací. V ceně stavby majitelé nemovitostí uhradí sociální a zdravotní daně zaměstnancům stavební firmy a spravedlivý trest je postihne i po smrti, kdy stát dědicům zdaní vše znova.

A tak to má být, soudruzi! Kolik to hodí na důchody, prý Středula neví, ale snad zbyde na jeho členské příspěvky odborům.

Pokračování 3 / 6

Zuzana Majerová Zahradníková

Julius Lukeš z Parazitologického ústavu Biologického centra AV ČR získal vyznamenání světového významu. Byl zvolen členem Národní akademie věd USA, která má ve svých řadách pět set (!) nositelů Nobelových cen. Julia Lukeše proslavil výzkum, při kterém na sobě sám vyzkoušel šest druhů parazitů vč. vajíček tasemnic, která snědl. Co však je šest druhů parazitů proti odvaze konzumentů verbálních výtrusů kapacit politicko-parazitologické scény typu Ladislava Vrábela, Zuzany Majerové, Jindřicha Rajchla, Tomáše Čermáka, Jany Peterkové, Kateřiny Konečné, Zdeňka Jandejska, Daniela Vidláka Sterzika a Pavla Zítka. Jejich experimenty s dopady dobrovolné konzumace vajíček ruských švábů a štěnic na voličskou základnu dávají naději na uznání od Росси́йскoй акаде́мие нау́к. Inu, proti gustu žádný dišputát!

Pokračování 4 / 6

Kateřina Konečná (KSČM) jako lídryně koalice Stačilo! pro eurovolby 2024

„Jednat o míru neznamená, že zvítězí Rusko, ale zdravý rozum. Dámy, jste zvoleny za české občany v české Poslanecké sněmovně. Poslední průzkum vám to říká úplně jasně – 69 procent našich občanů si přeje ukončení války za jakoukoliv cenu*. Já bych si to také moc přála,“ prohlásila předsedkyně komoušů Kateřina Konečná. Zbývá jen sehnat 98 kováků a nemusí být z Pragovky.  (*pozn. zaplacenou Ukrajinci)

Pokračování 5 / 6

Hnutí zahájilo volební kampaň

Hnutí ANO rozjelo kampaň fakt na plný pecky. Domníval-li se volič s náplní lebeční dutiny odpovídající Darwinově teorii o vývoji druhů, že vlhké pohledy Schillerové na páva i jiné ptáky byly dnem politické trapnosti, pak se mýlil. Poté co marketing ANO získal dojem, že žádný další důchodce ochotný volit sektu Svědků Babišových už nežije, rozhodla se Aneta Zicklerová ve stylu někdejšího slavného dua Kamélie (Hana & Dana nechť mi prominou) vzít útokem mladé voliče na TikToku show dvojicí Ála a Klára. Co na tom, že připomínají jen sesterský pár sovětských atletek Tamara a Irina Press, v západním tisku svého času familiárně nazývaných „Press Brothers“. Silnou kartou je i „Jarda Bžoch pro mladou generaci. Cvičí, má svaly, tetování a je to ragbista.“ (cit.) Martin Kolovratník zas ideálním ministrem dopravy, protože prý zná každé nádraží. A to se vyplatí! Je však stále ještě co dohánět. Britská aristokratka lady Victoria Hervey vynesla nedávno róbu dokazující, že touha po exhibici těla je u ní silnější než vkus. Prezentace sice vynesla modelce typu „kost a kůže“ přirovnání vysušená krůta či vypelichaná kachna, ale i vysokou popularitu. Masivní prezentace i zkušenosti a talent úspěšných influencerek hnutí ANO dává české účasti naději na zisk titulu Miss Goose ev. Miss Fowl.   

Pokračování 6 / 6

Radek Rozvoral

Radek Rozvoral z SPD sice prohlásil: „Zásadně odmítáme navyšování věku odchodu do důchodu nad 65 let!“ ale nic není ztraceno, vyčkejme. My z druhé strany břehu jsme si také mysleli, že IQ poslanců nemůže klesnout do záporných hodnot. A v některých případech se stalo!