Andrej Babiš

Andrej Babiš Zdroj: Zbyněk Pecák

Jana Bendová: Mají ruští provokatéři číslo na Babiše? Má proti nim zničující zbraň. Protestující lékaři posílili

Na Andreje Babiše má číslo kdekdo důležitý i nedůležitý. Psal to i na předvolební billboardy, třeba „Petr má číslo na můj mobil“. Mobil mívali ostatně i Tomáš (Macura) a Petr (Vokřál), když ještě bývali v Babišově hnutí doma. Ruští prokremelští youtubeři Vovan a Lexus mají také číslo na kdekoho, hlavně na samé V.I.P. lidi, světové politiky i vysoké úředníky, které s ruskou chutí napalují. Mluví s nimi jako jejich kolegové V.I.P. a hovory pak zveřejňují.

Naposledy tak nachytali italskou premiérku Meloniovou, před ní premiéra Macrona či prezidenta Dudu. Jestli mají číslo i našeho „předsedu opozice“, je s jejich fórky amen. Babiš má totiž zničujícíc zbraň. Děsivou zbraní se může stát i „mučednická sleva“ tureckých aerolinek. A vzhledem k tomu, že prosincový protest nemocničních lékařů se blíží, držme si klobouky i palce. Zvolení do funkce viceprezidenta České lékařské komory dává podle mínění šéfa protestu Jana Přády jejich rebélii větší legitimitu.

Pokračování 2 / 7

Mučednická sleva

Let Turkish Airlines z Teheránu do Istanbulu musel nouzově přistát v Ankaře. U cestujících je podezření na koronavirus.Reuters

Turkish Airlines zavedly padesátiprocentní „mučednickou slevu“ pro příbuzné lidí, kteří položili život za své muslimské náboženské přesvědčení. Tak to není úplně bezpečné. Kvůli pěkné slevičce udělají lidé ledacos.

Pokračování 3 / 7

Babiš, Vovan a Lexus

Summit v Bruselu: Italská premiérka Giorgia Meloniová (9.2.2023) Reuters

Italská premiérka Meloniová je další ze západních politiků, které napálili dva ruští vtipálci fingovaným telefonátem. Myslela si, že mluví s představitelem Africké unie, a přiznala mu únavu veřejnosti z války na Ukrajině. Mají Vovan a Lexus číslo i na Babiše? Svým proslulým rétorickým umem by ty ruské provokatéry úplně zničil.

Pokračování 4 / 7

Děvenka nevěděla

Nevěděla, co má na tričku?Policie ČR

Jedna slečna si vzala na pražskou demonstraci podporující Palestince halloweenský kostým s mikinou oslavující olympijský masakr izraelských sportovců palestinskými teroristy v roce 1972. Prý nevěděla. Lepší za blbou než za trestanou, že.

Pokračování 5 / 7

Pacienti, držte se!

Předseda Sekce mladých lékařů Lékařské komory Jan Přáda v Epicentru 23.10.2023Blesk:Michal Protivanský/CNC Michal Protivansky/CNC

Viceprezidentem ČLK se stal Jan Přáda, který je i lídrem protestů nemocničních lékařů za omezení přesčasů a základní příjem ve výši 1,5- až trojnásobku průměrné mzdy, tedy až 130 000 korun. Držme si palce, aby to nedopadlo jako v politické satiře Jistě, pane ministře, kde mají skvělou prosperující nemocnici – až na maličkost, že si vystačí bez pacientů i bez lékařů.

Pokračování 6 / 7

Komunisti a komunistčata

Si Ťin-pching v Moskvě: schůzka s premiérem Michailem Mišustinem (21. 3. 2023).Reuters

Zůstaňte doma a roďte děti, vyzval čínské ženy prezident Si Ťin-pching. Ty děti pak dle již platného zákona mají vychovávat v lásce ke komunistické straně. Komunistům asi docházejí komunistčata.

Pokračování 7 / 7

Mazlíček Síkela

Výjezdní zasedání vlády v Kadani: Ministr průmyslu a obchodu Jozef Síkela (za STAN) (20.9.2023)ČTK / Hájek Ondřej

Rakušan chce mít Síkelu doma, čtu titulek kolegy z HN a říkám si: Hm, Havlíček má doma pejska, Fiala kocourka, prezident kočičku, Rakušan chce Síkelu, nic proti mazlíčkovskému gustu. Jenže ono jde o Síkelovy bruselské aspirace, škoda.