Andrej Babiš na Hradě po setkání s Pavlem a Fialou (2.6.2023)

Andrej Babiš na Hradě po setkání s Pavlem a Fialou (2.6.2023) Zdroj: Foto Blesk - Karel Kopáč

Jana Bendová: Přísná ministryně Černochová, zakázaný alkohol a Babišův antikoncepční projev

Ministryně Jana Černochová se namíchla, zatrhla ve vládních letadlech alkohol. Nametené delegace nevypadají dobře ani když přímo nevypadávají z letadel a také to šetří zadluženou státní kasu. Blahopřejeme i premiéru Fialovi, má štěstí v neštěstí, že jeho premiérskou alternativou je příšerný pan Babiš, jak jsme se na vlastní televizní oči zase jednou přesvědčili. Šéf celičké opozice sice kamarádí s prezidentem Macronem, ale Francouzovo politické srdce je jinde. A je správné zavírat do krizových center děti? 

Pokračování 2 / 7

Paštikáři vyrážejí

Ministryně obrany Jana Černochová a náčelník generálního štábu Karel Řehka vystoupili na tiskové konferenci k výročí začátku války na Ukrajině a k české pomoci, která byla v uplynulém roce poskytnuta, 23. února 2023, ČTK / Krumphanzl Michal

Po skandálu, kdy lékař na palubě vládního speciálu prý v opilosti obtěžoval korejskou hygieničku, zakázala ministryně Jana Černochová ve vládních letadlech alkohol a ani jídlo už její ministerstvo platit nebude. Správně! Naši státní cestovatelé si poradí, řízky, paštiku, salám s sebou a hurá do světa.

Pokračování 3 / 7

Zavřít rodiče

Soudní síňProfimedia

Desetiletého kluka poslal soud přímo ze školy na tři měsíce do krizového centra, protože odmítal vídat otce. Do krizového centra by měli zavřít rozhádané rodiče, ne dítě.

Pokračování 4 / 7

Antikoncepce Babiš

Petr Fiala a Andrej Babiš se utkali v Partii na CNN Prima News (4.6.2023)Reprofoto CNN Prima News

Co si divák prvního povolebního televizního duelu mezi premiérem Fialou a jeho opozičním vyzývatelem Babišem odnesl? I člověk vůči Fialovi velmi kritický se při poslechu chaotického Babiše nad touhle alternativou přímo vystrašil. Účinná politická antikoncepce.

Pokračování 5 / 7

Blahoslavení chudí

Protestující a novináři před soudní síní, kde pokračovalo projednání případu Patrika Tušla, 7. června 2023, Praha.

Trhlí radikálové, kteří neuznávají český stát, dělají bugr po institucích a prohlašují se za občany Československa, jehož majetek hodlají převzít, by mohli drobátko zapřemýšlet: kdyby se prohlásili za občany c. a k. Rakouska-Uherska, nárokovaný majetek by mohl být ještě zajímavější.

Pokračování 6 / 7

Přemalování štítu

Na prvomájovou akci ČSSD na Střelecké ostrově vyrazil i exministr a bývalý senátor Jiří DienstbierPro Blesk - Bronislav Poul

ČSSD chce změnit název, z České strany sociálně demokratické na Sociální demokracii, změní i logo. Už měli červenou růži, červeno-zelenou, oranžovou, tmavě oranžovou... Ať přejmenovávají, přetírají, přemalovávají. Ale proč ta růže, drazí přátelé, pořád uvadá?

Pokračování 7 / 7

Když ho miluješ

Emmanuel Macron na summitu Evropského politického společenství (1. 6. 2023).Reuters

Francouzský prezident Macron znovu zauvažoval, že „možná nepůjde poslat Putina do Haagu, aby čelil obvinění z válečných zločinů, pokud je jediným člověkem, s nímž musí Západ jednat o ukončení ukrajinské války“. Když ho miluješ, není co řešit.