Andrej Babiš na trzích ve Francii (květen 2023)

Andrej Babiš na trzích ve Francii (květen 2023) Zdroj: Facebook - A. Babiš

Jana Bendová: Široká Babišova duše, lži expremiéra Nečase a víno do domovů důchodců

Veřejný prostor teď plní balíček vlády pana Fialy, ale dostalo se i na jeho předchůdce Nečase: soud mu za lhaní potvrdil podmínku a pokutu, Reflexář si však dovolí nesouhlasit, naopak by mu dal metál. Další expremiér, jehož jméno netřeba nahlas vyslovovat, má tak širokou duši i politickou náruč, že se do ní vedle levicových babiček vejdou také zklamaní pravičáci. Nelze nepřipomenout i zdražení České pošty (třeba poslání obyčejného psaní bude stát místo 23 káčé 27 káčé). Pište, vážení čtenáři, pište dopisy, aby naše drahá pošta umazávala miliardovou sekyru. A možná přijde i exorcista…   

Pokračování 2 / 7

Nečasovi metál

Expremiér Petr Nečas u soudu (14.12.2022)ČTK / Deml Ondřej

 

Expremiér Nečas podle odvolacího soudu dvakrát křivě svědčil ve prospěch své manželky v kauze zneužití Vojenského zpravodajství, potvrdil mu podmínku a peněžitý trest. Jako zasloužilá manželka bych mu naopak dala metál. Gentleman přece kvůli své ženě lhát musí.

Pokračování 3 / 7

Pán Bůh s námi

Protest ve Sněmovně (3.3.2023)Twitter/Matěj Ondřej Havel

 

Duchovní službu poslancům budou ve sněmovně poskytovat dva stálí kaplani, jeden z římskokatolické a druhý z protestantské církve. Zlí jazykové tvrdí, že nejprve je třeba to tam vykropit svěcenou vodou a vyslat exorcistu. Každopádně je to dobrá myšlenka, i my voliči při pohledu na práci zákonodárců občas vzdychneme Pán Bůh s námi a zlý pryč.

Pokračování 4 / 7

Víno nebo mléko

Výrobky Madeta.Blesk:Karel Janeček

 

Mlékárna Madeta, která má kvůli škrtům přijít o dotace, prý ukončí dodávky mléka do škol. Vinaři naopak svůj extrabuřt uhájili, tiché víno bude stále nezdaněné. A protože víno je mléko starců, dodávky do domovů důchodců jsou nasnadě.

Pokračování 5 / 7

Pravičáci, vítejte

Tisková konference ANO - Jana Berkovcová, Alena Schillerová, Patrik Nacher. (4.4.2023)Tisková konference ANO - Jana Berkovcová, Alena Schillerová, Patrik Nacher. (4.4.2023)

 

ANO může oslovit voliče zklamané „ztrátou pravicovosti ODS“, řekl poslanec Patrik Nacher. Myslí tím to levicové populistické hnutí, které si kdysi svléklo původní pravicově liberální triko a teď se převléká do konzervativně národoveckého? Náruč chameleóna je prostě široká jako Babišova duše.

Pokračování 6 / 7

Sedmkrát a dost

Pavel povýšil šéfa BIS Koudelku do hodnosti brigádního generálaČTK

 

Prezident Pavel jmenoval ředitele BIS Michala Koudelku brigádním generálem. Prezident Zeman jmenování sedmkrát odmítl. Jak se to říká? Kdo si počká, ten se dočká, trpělivost růže přináší, není každý čučkař, koho Zeman myslí…

Pokračování 7 / 7

Doruč si sám

Česká poštaFoto Aha! – J. Poláček, Profimedia.cz

 

Česká pošta oznámila další zdražení. Pomalu přichází doba, kdy vtip, že pošta zavádí pro klienty novou službu doručování zásilek vlastní rukou, se stane realitou.