Video placeholde

Hnutí (Cirkusový) STAN nám konečně dalo odpověď na otázku: Kam jako jdou prachy za moji lítačku?

Petr Hlubuček a Michal Redl jsou jména, která teď hýbou veřejným prostorem. Nejenom proto, že kauza s Dopravním podnikem města Prahy podlomila důvěru v populární koaliční stranu, ale taky je tahle kauza neuvěřitelně stylová a zábavná.

Andrej Babiš se na téhle kauze už několik dní vozí jako dítě na labutích, ale kdybychom měli soudit, řekli bychom, že nejspíš jenom závidí. Víte, toho člověka čeká v září soud skrz bambilionové podvody, samotná Evropská unie o něm říká, že je podvodník, do toho ta věc s tím, jak je NĚKOLIKRÁT prokázaný estébák… A ani jednou na něj nevyplavalo nic, co by bylo z poloviny tak cool jako vtírání kokainu do konečníku.

Zkrátka když už je člověk jednou zkorumpovaný politik, měl by hledět na to, aby si to užil. Než půjde sedět. O tom, jak se získal odposlech z té příšerné párty, kde končí peníze z dopravního podniku, a co nás pravděpodobně čeká do budoucna, je dnešní NoviNářek Jana Studničky. Našeho experta na nedělání své práce. Tentokrát si dokonce přitáhl rekvizitu.