Video placeholde

Jeskyně plná incestních kanibalů: Pravda, strašidelná báchorka nebo britská propaganda?

Pokud jste viděli Hory mají oči nebo Krvavou stezku nebo Home, ten díl Akt X, kde Mulder se Scullyovou vyrazí na venkov, aby rozprášili incestní rodinu mutantů, pak jste nejspíš fandové hororového žánru hicksploitation. A budete milovat nejnovější epizodu Hodiny dějepichu.

Sérioví vrazi jsou nejpopulárnějším strašidlem dneška. Společně s mimozemšťany jsou nejnovějším přírůstkem do strašidelného folkloru. Jsou o to děsivější, protože máme důkazy, že skutečně existují. Oni ale existovali mnohem dříve, než se o ně společnost začala vášnivě zajímat. A protože tihle lidé mají vždycky nějakou podivnou sexuální libůstku, říkali jsme si, že by byli vítaným přírůstkem do expozice Hodiny dějepichu.

Naším prvním historickým sériovým vrahem dokonce ani není osoba, ale celá rodina. Jmenovali se Beanovi a žili v jižním Skotsku. Měli rádi přírodu, svou rodinu a domnívali se, že ostatní lidé jsou naprosto k sežrání. Ano, tím myslíme, že to byl incestní klan kanibalů, který žil v jeskyni. Alespoň tak to tvrdí legenda. Existovali Beanovi vůbec? To se dozvíte v dnešní epizodě našeho podcastu o historii sexu, sexuality a erotiky, v Hodině dejepichu.