Video placeholde

Velikost penisu nebo chuť spermatu – co udělalo ze Sexu ve městě kult?

Sex ve městě sloužil jako přechod mezi érou devadesátkových televizních seriálů a érou “quality TV”. Jasně, nejsou to Sopranovi, ale díky HBO a showrunnerovi Michaelu Patricku Kingovi se podařilo s velkým rozpočtem vytvořit ojedinělý “lexikon moderní ženy” v ojedinělém prostředí pozdně devadesátkového New Yorku. Což je taky důvod, proč už to nikdy nebude znovu fungovat.

V nejnovější epizodě našeho podcastu o historii sexu, sexuality a erotiky si povídáme o seriálu Sex ve městě a o tom, co z něj udělalo kultovní záležitost, kterou je dnes. Možností je hodně – dobře napsané hlavní postavy, které ztělesňují ženské archetypy z přelomu století, relativní syrovost New Yorku, HBO rozpočet. Ale to hlavní jsou pravděpodobně jednotlivé epizody a témata, kolem kterých se točí.

Většina epizod se totiž motá kolem konkrétního problému, vztahového problému často sexuálního rázu. Takového problému, který jste buď zažili, anebo vás minimálně zajímá, co si o něm budou myslet postavy. Protože uvažujete nad tím, co byste dělali, kdybyste ho zažili.

Klidně nám napište do komentářů, jestli jste někdy ochutnali vážně odporné sperma… Nebo jestli tak chutná každé sperma.