Video placeholde

Tajemství NSDAP: Hitler chtěl, aby na něj ženy močily, Goebbels o to přišel s MILFkou a Himmler podváděl ženu

Nacisté byli zrůdy a vrchní vedení Třetí říše byli arci zrůdy. To víme. Ale přes to všechno to byli taky lidé. To neříkáme proto, abyste je litovali, kdepak. Ať se ti parchanti na věky smaží v pekle, kde jim démoni sypou potkany do trenýrek… Ale znamená to, že měli své sexuální záliby, slabůstky a úchylky.

V našem podcastu Hodina dějepichu se zabýváme historií sexu, sexuality a erotiky. Pro druhou světovou válku to většinou nejsou dějiny příliš hezké, ale je tam jedna mimořádně zábavná část. A tou je samotné velení Národně socialistické německé dělnické strany. Budete naprosto fascinováni. A mimochodem nebudete první.

Sexuální život Adolfa Hitlera kupříkladu fascinoval v podstatě celou Evropu ještě před válkou. Hodně se toho naspekulovalo o tom, jak malý penis je toho uřvaného prcka, kterého všichni nenávidí. A mimochodem, pokud chcete dokázat, že nemáte malý penis, zkuste nepálit svoje tělo po sebevraždě v krytu… po tom, co prohrajete nejničivější konflikt v dějinách lidstva. Který jste začali.

V dnešním díle tedy podrbeme celé vedení NSDAP. Od Hitlera přes Himmlera až po asexuální manželství Ilsy a Rudolfa Hesse.