Leah Schrager a její instagramová erotika

Leah Schrager a její instagramová erotika Zdroj: Instagram / Leahschrager

Leah Schrager a její instagramová erotika
Leah Schrager a její instagramová erotika
Leah Schrager a její instagramová erotika
Leah Schrager a její instagramová erotika
Leah Schrager a její instagramová erotika
49
Fotogalerie

Erotika na Instagramu: Fotografka pod rouškou umění ukazuje své nahé tělo a vyšpulené pozadí

Pravidla sociálních sítí jsou, co se týče nahoty, velmi striktní. Často neprojde ani nebohá renesanční bradavka. Facebook nahotu přísně kontroluje a nekompromisně cenzuruje, Instagram není příliš pozadu. Používat se smí od 13 let, proto se cenzoři snaží zajistit, aby teenageři nepřišli k „psychické újmě“, kdyby náhodou spatřili nahou ženu. Přesto se občas někomu podaří pravidla „ošulit“. Umělkyně a modelka Leah Schrager na Instagramu vystavuje své krásné – digitálně upravené – tělo. Žere jí to Instagram i fanoušci. Nahota v jejím podání totiž rozhodně nepůsobí prvoplánově a vulgárně.

Kudrnatá brunetka, kterou na Instagramu sleduje skoro 50 000 lidí, má ale ještě jeden profil. Pod přezdívkou Ona Artist vystavuje svůj zadeček. Nutno podotknout, že ne úplně nahý. Ale látkou na něm značně šetří. Ten už sleduje pořádný zástup fanoušků, konkrétně tři milióny „dolňáků“. Svůj (nutno dodat, že skvostný) zadek často zakrývá různými rekvizitami – květinou, vysušenou hadí hlavou, kriketovou pálkou, dřevěným modelem majáku, různými soškami nebo Santovskou čepicí. Zadek špulí poměrně vkusným a kreativním způsobem. Myslí si to i Instagram, který oba její profily, napěchované sexy uměním, toleruje.

„Překlopila jsem svůj zadek do uměleckého kontextu. Nakonec se to ukázalo jako dobrý způsob, jak obejít cenzory,“ řekla newyorská umělkyně webu Daily Star. A dodala, že přestože jí Instagram odstranil spoustu fotografií, na ty pod tagem #toysonapeach, nesáhli cenzoři nikdy.

„Hned mě zaujalo, jak různé hračky a předměty změnily můj zadek v krajinu nebo divadelní scénu. Neustále hledám způsoby, jak vytvořit to, co sama pro sebe nazývám „Instagramovou klasikou“, což jsou fotky, které člověka prostě „zaháčkují“,“ dodala Leah Schrager.

Zaháčkovala i vás?