Sexuální robotky jsou připraveny na své zákazníky.

Sexuální robotky jsou připraveny na své zákazníky. Zdroj: LumiDolls

Katy
Kanda
Lily
Katy
Katy
20
Fotogalerie

Bordel budoucnosti: Sexuální robotky uspokojí každé přání svého zákazníka

Niky má vytrénované tělo. Kandě nesmaže orgastický výraz z tváře cokoliv, co s ní budete provádět. Ovšem Yoko vás zahřeje; má výhřevnou funkci, která udržuje její tělo v teplotě 37 °C. To je aktuální nabídka prvního bordelu se sex dolls v Evropě.

Agentura LumiDolls nabízí k pronájmu pětici ultrarealistických panen pro sexuální potěšení a ceny se pohybují od dvou tisíc korun za rychlovku. To je sice o poznání víc, než na kolik vás vyjde stejná služba na low-endu české prostituce (kde je 37 °C v těle milenky standardem), ale na druhou stranu – tohle je budoucnost. A za budoucnost se platí. Možná i s rizikem toho, že vymřeme po meči.


Pět důkazů, že žijeme v budoucnosti si přečtěte zde >>>


Krásky z LumiDolls jsou prozatím nehybné, nemluvné pajďulačky ze silikonu, ale americká firma Real Doll, která podobné panenky vyrábí dvacet let, už do svých modelů integruje vlastní systém umělé inteligence. Její tým Realbotix vytváří aplikaci Harmony, jež se propojuje s modelem panny opatřeným kromě robotických komponentů i obličejovým svalstvem a schopností artikulace.

Když v roce 2015 spouštěla dr. Kathleen Richardsonová kampaň za zákaz sexuálních robotů, znělo to irele­vantně; teď si ale vzpomeňte na umělou inteligenci Luna, která dnes v běžném hovoru chápe, když ji někdo verbálně uráží, a uražena se tím také podle vlastních slov cítí – a zkuste si ji představit uvězněnou v hlavě vyhřívané sexuální panny.

Trochu s tím souvisí i trojice následujících informací: 1. podle nové studie poklesl v letech 1973 až 2011 počet spermií u mužů západních národů o více než 50 %; 2. populace Japonska, země s tak rozvinutým průmyslem se sex dolls, že tam mají panny i vlastní časopis ­I-dolloid, vymírá; 3. blíží se druhá sezóna seriálu Westworld o vzpouře mimo jiné i sexuálních robotů. Vize, v níž muž s vysychajícím spermatem sleduje Westworld se svou věrnou sex doll po boku, není žádná sci-fi.