Video placeholde
Plus size modelka Tess Hollidayová
Plus size modelka Tess Hollidayová
Plus size modelka Tess Hollidayová
Plus size modelka Tess Hollidayová
Plus size modelka Tess Hollidayová
20
Fotogalerie

Plus size modelka, která budí emoce. Seznamte se s Tess Hollidayovou

Byla malá, ne zrovna štíhlá, a přesto se chtěla stát modelkou. Ve škole v rodném Mississippi se jí smáli, smích poté přerostl v šikanu. Střední školu ani nedodělala a stále snila o tom, že jednou zaujme nějakou modelingovou firmu, která se zajímá o plus size modelky. No, a nakonec se jí to povedlo – dnes je z ní sebevědomá a známá plus size modelka.

Příběh Tess Hollidayové z amerického státu Mississippi je o to zajímavější, že si jí modelingová firma všimla díky velkému počtu sledujících na sociální síti Instagram. Dívka tam měla přes 600 tisíc sledujících, což už pro firmu bylo atraktivní.

K příspěvkům a svým fotografiím navíc Tess přikládala motivační příspěvky, které měly povzbudit ženy, které nenaplňují „modelkovské“ míry. Díky těmto motivačním příspěvkům se nakonec Tess její sen splnil a dnes se její snímky objevují i na stránkách známých časopisů. Asi nejvýznamnější počin, díky němuž začala být Hollidayová ještě více vidět, bylo focení pro prestižní magazín Vogue.

Hollidayová však vzbuzuje také kontroverze – ne snad proto, jak vypadá, nýbrž proto, že vlastně propaguje opačný extrém vychrtlých a podvyživených modelek. Se 118 kilogramy a 165 centimetry se její tělesná konstituce dá považovat za morbidně obézní.

Video placeholde
Plus size modelka Tess Hollidayová. • Facebook