Fotografie

Fotografie Zdroj: internal

Zatímco se Apple omlouvá za chyby, svět si dělá legraci z ohebného iPhonu

Apple představil nové telefony iPhone 6 a iPhone 6 Plus 9. září. Přístroje mají výrazně větší displej než jejich předchůdci. Jsou také rychlejší a jejich baterie mají delší životnost. Mají jen jednu malou vadičku na kráse - ohýbají se při nošení v kapse u kalhot.

Nejprve padl rekord

Firma uvedla, že dostala na nové telefony za prvních 24 hodin více než čtyři miliony objednávek, což představovalo nový rekord. Další padl po zahájení prodeje: firma prodala během pouhých tří dnů od uvedení na trh více než deset milionů nových chytrých telefonů.

Několik dnů od uvedení nového telefonu na trh, začala ale mezi jeho uživateli kolovat nepříjemná zpráva - iPhone 6 se dá lehce zničit pouhým nošením v kapse u kalhot. Během následujících hodin informace zaplavila celý svět a na internetu se začaly objevovat parodující videa a obrázky. Podívejte se na ty nejlepší.

Vynalézaví Maďaři

Poněkud brutální návod, jak odstranit údajnou konstrukční vadu nejnovější generace chytrého telefonu iPhone od amerického Applu, poskytli neznámí budapeští zlepšovatelé. Video na serveru youtube během několika dnů zaujalo už více než dva miliony lidí.

Kamenem úrazu nejnovějšího iPhonu je prý záležitost, s jakou se výrobce nechlubí: kvůli objektivu vystupujícímu ze zadní části pozoruhodně tenkého přístroje přístroje jej prý nelze pořádně položit na stůl, aniž by se nekýval.

Potíž prý může být i s hladkým zasouváním do kapsy či naopak s vytasením. S iritujícím výstupkem si podle videa nedokázal ani poradit šéf firmy, snad kromě bezcenné rady nosit mobil v pouzdře. A tak nezbylo, než aby zasáhl tajemný kutil X, který nedostatek odstranil bruskou přímo před maďarským parlamentem.