Zadní vrátka. Kámasútra je samozřejmě sex, ale lidé často zapomínají na jeho duchovní rozměr. A právě tato poloha umožňuje muži pokleknout před Bohem a zadívat se s pokorou nahoru na to nekonečné nebe nad námi. A zatímco partnerka má požitek orgastický, vy máte požitek duchovní, což se vzájemně skvěle doplňuje. Ale přesto bych radši, kdyby to bylo obráceně.

Zadní vrátka. Kámasútra je samozřejmě sex, ale lidé často zapomínají na jeho duchovní rozměr. A právě tato poloha umožňuje muži pokleknout před Bohem a zadívat se s pokorou nahoru na to nekonečné nebe nad námi. A zatímco partnerka má požitek orgastický, vy máte požitek duchovní, což se vzájemně skvěle doplňuje. Ale přesto bych radši, kdyby to bylo obráceně. Zdroj: Pavel Hofman

Posvátná kráva. Klíště. Není to fyzicky náročné, takže jsem se jen pořádně nacucal a chtělo se mi spát. Jak se cítila partnerka, mi bylo jedno, já byl spokojený. Krásně české. Doporučuji.
Pilíř. Naštvaný řemeslník na žebříku. Polohu doporučuji jen opravdu fyzicky zdatným ženám, atletkám, fitness trenérkám a baletkám, je to o záda, a vůbec o všechno. Nevhodné pro úřednice a ženy v domácnosti.
Vstup do ráje. Běžec na startu nějaké nekonečně dlouhé trati. Mysticky bych mohl říci, že běžím vstříc dalším a dalším rozkoším, ale reálně musím poznamenat, že chci utéct někam pryč, kde vás nebolí záda a kde nemáte natažené všechny svaly.
Svíčka. Tady jsem se stal mostem přes rozbouřené vody – nebo spíš houpačkou v parku kultury a oddechu. Měl jsem co dělat, abych vyvážil balanc a nepřepadl ani na jednu stranu, takže požitek jsem neměl žádný. A myslím, že partnerka na tom byla podobně. Varování!!! V nejhorším případě může dojít i ke zlomení kyčle.
Jízda na údu. Na Kámasútře se mi nejvíc líbilo, že si neustále střídáte role a proměňujete se v různé věci – tady jsem se stal kolíbkou. Houpy hou. Ho, ho, Watanay. Upozornění: uspávací efekt, nikdy neprovozujte před usednutím za volant.
14
Fotogalerie

14 sexuálních poloh z Kámasútry, které vyzkoušel bavič Lukáš Pavlásek – kompletní série

Krkolomné sexuální polohy, které vyzkoušel ze slavné Kámasútry pro Reflex bavič Lukáš Pavlásek, vyvolaly obrovskou pozornost čtenářů. Dnes je proto představujeme všechny, tak jak vyšly v minulém čísle tištěného Reflexu.

Video placeholde
Kámasútra s Lukášem Pavláskem • Pavel Hofman / Reflex

Vtipnou písničku ke Kámasútře nahrála před lety i známá slovenská skupina Horkýže Slíže, jmenuje se Gándhí Mahátmá a je z alba „54 dole hlavou“: