Nastassja Kinski s Romanem Polanskim

Nastassja Kinski s Romanem Polanskim Zdroj: Mall.tv

Nastassja Kinski s Romanem Polanskim
Nastassja Kinski s Gérardem Depardieu
Nastassja Kinski
Nastassja Kinski s Romanem Polanskim
Nastassja Kinski
14
Fotogalerie

Ikonické krásky 80. let: V 15 letech ji sbalil Roman Polanski! Nastassju obtěžoval i její otec

Proslula sexuálními scénami ještě v době, kdy byla hluboce pod zákonem. Legendární herečka německého původu Nastassja Kinski pak v 15 letech navázala vztah s o 28 let starším režisérem Romanem Polanským, později obviněným ze zneužití nezletilé dívky. Ikona 80. let a dcera slavného herce Klause Kinského si však neprožila ani příliš šťastné dětství.

Nastassja Kinski měla se svým otcem Klausem Kinským velmi chladný vztah. Otec ji prý sexuálně obtěžoval a po jeho smrti se dokonce nechala slyšet, že je ráda, že už nežije. „Nebyl to žádný otec. Devadesát devět procent času jsem z něj měla strach. Byl tak nepředvídatelný, že rodina žila v neustálém teroru,“ popsala soužití s legendárním hercem.

Video placeholde
Ikonické scény: Ikonické krásky 80. let • Videohub

Kariéru odstartovala Nastassja jako modelka, díky známostem však záhy stanula poprvé před kamerou. Ve 13 letech se objevila ve snímku The Wrong Move (Chybný pohyb) Wima Wenderse a navzdory svému nízkému věku se dokonce i svlékla. Erotické scény točila v nezletilosti i dál a filmaři kvůli tomu museli lhát úřadům o roku jejího narození.

Proslula také vztahem s polským režisérem Romanem Polanským, se kterým začala chodit, když jí bylo pouhých 15 let a jemu 43. Později sice tvrdila, že spolu jen flirtovali, Polanski byl ale obviněn, že v té době sexuálně zneužil jinou nezletilou dívku a po přiznání uprchl z USA před trestem. Nastassja však společně s režisérem natočila jeden z nejoceňovanějších filmů Tess.

Ikona 80. let měla řadu partnerů a milenců, spojována byla mimo jiné s Gerardem Depardieu či Milošem Formanem, vdaná však byla jen jednou. Vzala si egyptského režiséra Ibrahima Moussu, kterému porodila dceru. Po 8 letech se však rozvedli. Kinski má děti celkem tři a každé z jiného vztahu.