Svého muže zabila v lednu 2004 koktejlem léku Colme se sedativy. Stejným způsobem zabila v červnu i Sandru a drogy podala i synovi. Ten ale zázrakem přežil.
Trvalo to 14 let, než opět pocítila touhu se rodiny zbavit.
Svou pětiměsíční dcerku otrávila lékem Colme na léčbu alkoholismu.
Krátce po porodu začala Francisca trpět poporodní depresí a toužila se oprostit od své rodiny a manželského života.
Francisca, které média dala přezdívku Travička z Melilly, skončila na 84 let ve vězení.
7
Fotogalerie

Zrůdy v sukních: Francisca otrávila svou 5měsíční dcerku, na další vraždy čekala 14 let! Travičce z Melilly dal soud tvrdý trest

Pro některé ženy je i vězení jen malým trestem. Jednoznačně mezi ně patří i Francisca Ballesteros, která zcela bez výčitek svědomí zavraždila své dvě děti i manžela, její syn přežil jen díky rychlému zásahu lékařů. Francisca, které média dala přezdívku Travička z Melilly, skončila na 84 let ve vězení. Mnozí odborníci nepochybují, že její vražedné řádění vykazuje známky psychopatie.

Francisca se narodila roku 1969 ve španělské Valencii. V dospělosti se vdala za Antonia Gonzáleze Barribina a ve svých 30 letech porodila holčičku, kterou pojmenovali Florinda. Jenže krátce po porodu začala Francisca trpět poporodní depresí a toužila se oprostit od své rodiny a manželského života.

Původně se chtěla nechat rozvést, nakonec se ale rozhodla pro jiné řešení - vyvraždit svou rodinu a utéct z Valencie. Svou pětiměsíční dcerku otrávila lékem Colme na léčbu alkoholismu. Pak ale jakoby si to rozmyslela a manžela nezabila.

Trvalo to 14 let, než opět pocítila touhu se rodiny zbavit. Tou dobou už měla další dceru Sandru a syna Antonia. Přes internet potkala hned několik známostí a s jednou z nich chtěla utéct a začít nový život. Svého muže zabila v lednu 2004 koktejlem léku Colme se sedativy. Stejným způsobem zabila v červnu i Sandru a drogy podala i synovi. Ten ale zázrakem přežil.

Pitva Sandry potvrdila vraždu a Francisca putovala velice rychle do policejní cely a z ní před nemilosrdný soud. Ten ji v rychlém procesu poslal na 84 let do vězení za tři vraždy a jeden pokus o ni. Odborníci tvrdí, že fakt, že Francisca mezi jednotlivými vraždami vyčkávala 14 let poukazuje na možnost, že Travička z Melilly trpí psycho- nebo sociopatií!