Stala se nejmladší ženou, kterou ve Spojených státech soudili za vraždu prvního stupně.
Starkweather skončil krátce po soudu na elektrickém křesle.
Caril si místo doživotí odseděla jen 17 let
Caril Ann Fugate asistovala ve svých 14 letech sériovému vrahovi Charlesi Starkweatherovi, který má na svědomí 11 lidských životů.
Byla podmínečně propuštěna po 17 letech ve vězení. Dnes je jí 78 let.
12
Fotogalerie

Zrůdy v sukních: Opravdoví Takoví normální zabijáci? Bláznivě zamilovaní Caril s přítelem zavraždili 11 lidí

Stala se nejmladší ženou, kterou ve Spojených státech soudili za vraždu prvního stupně. Caril Ann Fugate asistovala ve svých 14 letech sériovému vrahovi Charlesi Starkweatherovi, který má na svědomí 11 lidských životů. Právě kvůli Caril odešel ze školy, aby se sní mohl vídat každý den. Byla to láska, která by mohla hory přenášet. Nebo taková, která by mohla lidi zabíjet?

Caril žila se svou matkou a otčímem v Nebrasce, když se ve 13 letech seznámila se Starkweatherem, který byl o pět let starší než ona. Charles byl jako dítě obětí šikany, časem se v něm zlost změnila na touhu po pomstě. V roce 1956 odešel ze školy, aby mohl vídat Caril, do které byl bláznivě zamilovaný. První vraždu spáchal už v roce 1957 - unesl a později zastřelil obsluhu benzínky. O svém činu řekl Caril, ta mu ale nevěřila.

O pouhé dva měsíce později se na návštěvě u Caril pohádal s jejím otčímem a jedinou ranou ho zastřelil. Protože Carilina matka i teprve 2letá sestra spustily poplach, zabil postupně i je. Caril později u soudu tvrdila, že přišla domů až když bylo po všem, o vraždách prý nevěděla. Charles ovšem prohlásil, že mu se zabíjením dokonce pomáhala.

Později spolu uprchli, v sousedním městě zabili rodinného přítele, na jehož farmě se ukryli. Aby mohli pokračovat v útěku před spravedlností, museli stopovat. Dvoučlennou posádku prvního vozu, který jim zastavil, zabili také. Jejich řádění trvalo tři měsíce a zabili při něm ještě bohatého průmyslníka, jeho ženu i služku a dalšího muže, jehož auto se jim zalíbilo.

Při poslední vraždě je ale viděl zástupce místního šerifa, Caril zatkl a po hodinové automobilové honičce dopadl i Starkweathera. Dívka od soudu dostala doživotí, které jí po několika letech změnili na trest 30 až 50 let, čímž jí umožnili zažádat o podmínečné propuštění. Toho se dočkala v roce 1976. Dnes je jí 78 let. Starkweather skončil krátce po soudu na elektrickém křesle. Jejich příběh inspiroval celou řadu filmů, včetně Takových normálních zabijáků Olivera Stonea.