Vladimir Putin je ruský bizár všech bizárů.
Vladimir Putin je ruský bizár všech bizárů.
Formule 1 jezdí na Vladimira Putina příliš pomalu.
Vladimir Putin je ruský bizár všech bizárů.
Vladimir Putin je ruský bizár všech bizárů.
31
Fotogalerie

Takhle se prezentuje Putin v Rusku: Pán všech živlů ovládá minimálně deset profesí a dvacet sportů

To nejbizarnější, co dokázala matička Rus vytvořit, je zarušeně její vůdce Vladimir Putin. Kromě toho, že se snaží zničit život obyvatelům Ukrajiny, a celý svět ho má za vyšinutého psychopata, pečlivě se stará o svoji image dokonalého všeuměla, který rád chodí nahoře bez.

Prezident Ruska Vladimir Putin nikdy neměl problém pomoci tam, kde to bylo třeba. Když bylo třeba uspat ledního medvěda, chopil se toho. Když bylo třeba zmapovat ptačí migraci, osedlal si rogalo. A když bylo třeba vyvrtat někomu zub, vzal vrtačku a konal.

Vladimir Putin zkrátka zvládá všechno. Dokonce i dávat góly profesionálním hokejovým týmům. Co na tom, že obránci ani brankář nechytají? Nicméně hlavní je, že když jde Putin chytat ryby nebo jezdit na koni, svlékne se, aby mohly jeho fanynky opěvovat jeho holou hruď. Otázkou je, zda ji opěvují i v dnešních dnech, kdy se Putin nesvléká, ale místo toho tyranizuje a vyhrožuje. Jeho dlouhá léta uměle vytvářená dokonalá image je totiž ta tam. Mrkněte na naše nové video a uznejte sami.