Pratyusha Banerjee se kromě filmů objevila i v reality show.
Mladičká party girl ale neunikla krutému osudu. Roku 2016 ji našli oběšenou v jejím bytě.
Pratyusha Banerjee byla moderní hvězdou Bollywoodu
Mladičká party girl ale neunikla krutému osudu. Roku 2016 ji našli oběšenou v jejím bytě.
Doteď není jasné, co se vlastně stalo - mohl za její smrt její přítel, který ji prý přinutil jít na potrat a prodával ji? Nebo jsou na vině její rodiče, kteří ji kvůli penězům hnali do dalších a dalších projektů?
42
Fotogalerie

Tragické osudy bollywoodských hereček: Paranoidní kráska, která vyhladověla k smrti

O Bollywoodu, indické obdobě Hollywoodu, už slyšel asi kdekdo. Ale nejsou to jen pestrobarevné kostýmy, exotická hudba a hromada romantiky se zvláštní příměsí nadsázky - i zde se totiž najdou tragické osudy. Divya Bharti měla slibně rozjetou hvězdnou kariéru v romantických komediích. Byla tak talentovaná, že její kolegové při scénách úžasem zapomínali svůj scénář. Vše ale skončilo tragédií - Divya se zřítila z balkonu svého bytu v 5. patře a zemřela. Jenže co se stalo? Byla to nehoda, vražda nebo sebevražda?

Parveen Babi se říkalo „První dáma Bollywoodu“. Měla za život celou řadu partnerů, ale nevdala se. Z Bollywoodu nakonec odešla a věnovala se celé řadě jiných profesí včetně modelingu nebo sochařství. Nadanou krásku ale život neušetřil - propukla u ní prý paranoidní schizofrenie a myslela si, že ji chce zabít například princ Charles nebo Mosad. Spolu s otřesnou psychickou nemocí ji zabila cukrovka, kvůli které měla na noze bolestivou ránu, jež jí znemožňovala pohyb. Nedokázala si tak dojít pro jídlo, které jí vozili ke dveřím a umřela hlady. Pratyusha Banerjee se kromě filmů objevila i v reality show. Mladičká party girl ale neunikla krutému osudu. Roku 2016 ji našli oběšenou v jejím bytě. Doteď ale není jasné, co se vlastně stalo - mohl za její smrt její přítel, který ji prý přinutil jít na potrat a prodával ji? Nebo jsou na vině její rodiče, kteří ji kvůli penězům hnali do dalších a dalších projektů?