Pro streamovací platformu Disney+ ale vlasy nebyly dost dlouhé a husté a hanbaté scény byly pro dětské publikum asi příliš odvážné.

Pro streamovací platformu Disney+ ale vlasy nebyly dost dlouhé a husté a hanbaté scény byly pro dětské publikum asi příliš odvážné. Zdroj: Profimedia

Dlouhé štíhlé nohy Daryl Hannah se ve filmu mění v ploutev, jejíž příprava maskérkám trvala hodiny.
Pro streamovací platformu Disney+ ale vlasy nebyly dost dlouhé a husté a hanbaté scény byly pro dětské publikum asi příliš odvážné.
Romantická komedie s Tomem Hanksem a Daryl Hannah v hlavních rolích není žádným vysokým uměním kinematografie, přesto si film své diváky najde i po více jak 35 letech od svého vzniku.
Dlouhé štíhlé nohy Daryl Hannah se ve filmu mění v ploutev, jejíž příprava maskérkám trvala hodiny.
Moderní pohled na Andersenovu pohádku o malé mořské víle podal film Žbluňk! Krom toho ale přinesl i sexy odhalenou Daryl Hannah.
17
Fotogalerie

Odhalené pozadí Daryl Hannah nepřežilo. Najděte rozdíl mezi originální a novou verzí filmu Žbluňk!

Terčem posměchu se před nedávnem stala streamovací platforma Disney+, a to kvůli filmu Žbluňk! z roku 1984. Ten vypráví příběh lásky mezi mladým mužem a mořskou vílou, která ho před lety zachránila před utonutím. Pohledná Daryl Hannah se lví hřívou blonďatých vlasů ve filmu několikrát odhalí své smyslné tělo. A právě to se snažil Disney zamaskovat - konkrétně její pozadí. Jak se jim to povedlo, se můžete podívat v galerii.

Romantická komedie s Tomem Hanksem a Daryl Hannah v hlavních rolích není žádným vysokým uměním kinematografie, přesto si film své diváky najde i po více jak 35 letech od svého vzniku. Nevinný příběh lásky mezi moderním mužem a pohádkovou mořskou vílou přináší celou řadu groteskních situací.

Video placeholde
Ikonické plážové scény • Videohub

A nejinak to bylo i při natáčení. Daryl Hannah má v řadě scén rybí ocas - kostým, který vážil přes patnáct kilogramů a trvalo tři hodiny než ji maskérky do něj oblékly. Na místo natáčení ji pak musel přesunout malý jeřáb a Hannah nesměla jíst ani moc pít, aby nemusela na toaletu. S ocasem ale dokázala plavat tak rychle, že jí záchranný tým ve vodě ani nestačil.

Jako správná mořská víla Madison ve filmu nemá podprsenku, prsa jí zakrývají dlouhé vlasy. Ty v některých scénách vylepšuje dlouhý příčesek, který herečce částečně zakrývá i odhalené pozadí, když postava zrovna pozbývá ocasní ploutev. Pro streamovací platformu Disney+ ale vlasy nebyly dost dlouhé a husté a hanbaté scény byly pro dětské publikum asi příliš odvážné.

Rozhodli se tedy Daryl Hannah počítačem vlasy prodloužit. Nutno říct, že práci odvedli tak amatérskou, že se jejich počínání vysmál celý internet. Ani nemluvě o faktu, že v jiných filmech vesele ukazují zadky mužských postav bez sebemenších problémů.