Poměrně nepochopitelná je třeba soutěž v roztahování nohou.

Poměrně nepochopitelná je třeba soutěž v roztahování nohou. Zdroj: LCC

Poměrně nepochopitelná je třeba soutěž v roztahování nohou.
V této soutěži má parta chlapíků za úkol odhalit dívku za zástěnou
Rozpoznávání partnerky podle holého zadku
V této soutěži má parta chlapíků za úkol odhalit dívku za zástěnou
Účastník soutěže zpívá karaoke, zatímco mu krásná modelka...no prostě honí.
21
Fotogalerie

Nejdivnější japonské TV soutěže: Roztahování nohou, odkrývání nahé dívky i uspokojování rukou při karaoke

Ze všech těch pro nás skutečně podivných soutěží, které běží v japonské televizi se na západ nedostalo prakticky nic. Takeshiho hrad a Ninja faktor jsou patrně dvě z těch nejfádnějších, jaké byste mohli vidět na obrazovkách v jejich domovině. Japonci mají pověst ujetého národa a to, v čem jsou schopní soutěžit, jejich reputaci rozhodně nijak nevylepšuje.

Bowling s člověkem místo koule, rozpoznávání partnerky podle holého zadku nebo ochutnávání nábytku v honbě za čokoládou. To je jen maličký vzorek podivností, které můžete shlédnout na japonských televizních stanicích jako soutěže. Ale může být hůř!

Poměrně nepochopitelná je třeba soutěž v roztahování nohou. Účastní se vždy dvě dívky v jednom týmu, jedna sedí v „mučícím nástroji“, který jí roztahuje nohy, druhá točí kolem štěstí, které určuje stupeň roztažení a zároveň ovládá nástroj a roztahuje tak první dívce nohy. Vyhrává ten tým, jehož soutěžící déle vydrží s roztaženýma nohama a není důležité, jak moc je má roztažené. A nebylo by to Japonsko a jejich oblíbená degradace a přehnaná sexualizace žen, aby dívky neměly oblečené volánové sukně, pod které jim je samozřejmě často vidět. K tomu všemu se soutěžící i publikum po celou dobu roztomile smějí.

Taková japonská Pevnost Boyard je soutěž AKBingo! Soutěžícími jsou mladičké a krásné Japonky z oblíbené J-popové skupiny AKB48, které na podiích předvádějí takovou malou spartakiádu se zpěvem v roztomilých oblečcích. V soutěži musejí překonávat nejrůznější podivné náročné nebo prostě jen nechutné úkoly. V jednom z nich se například dvě dívky foukáním do trubky snažily soupeřce poslat do chřtánu švába.

A o něco později večer běží soutěže jako je tato: představte si velice kluzkou plošinu, na jejímž vrcholu stojí dívka za zástěnou s okénky s čísly. Dívka je ve spodním prádle, ale i to postupně odhodí. A pod plošinou je parta uřvaných chlápků a snaží se po plošině vydrápat nahoru, aby pytlem s fazolemi „vysklili“ jedno z okének a odhalili tak nahatou dívku. Není to pochopitelně nijak jednoduché, navíc po sjetí z plošiny následuje koupel v bahně.

Další soutěž by u nás nemohla asi běžet ani po půlnoci a jen těžko říct, kdo by se jí chtěl účastnit. Účastník soutěže zpívá karaoke, zatímco mu krásná modelka...no prostě honí. Muž se při zpěvu nesmí zaseknout nebo dokonce přestat. Pokud masturbaci, pardon zpěv vydrží bez zaškobrtnutí až do konce, vyhraje milione jenů (přibližně 3,3 milionu korun).